ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Χίτλερ είχε ένα μικρό και φρικτά παραμορφωμένο μόριο

Tweet
Share
Tweet
Share

Πίσω από κάθε παράφρονα δικτάτορα, κρύβεται συχνά μια ατελής σεξουαλική ζωή. Το αξίωμα, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος είχε φρικτά παραμορφωμένα γεννητικά όργανα όπως αποκαλύπτει βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιγράφει τις άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής ζωής του ανθρώπου που αιματοκύλισε τον κόσμο.

Οι εκρήξεις θυμού και η διαταραγμένη σεξουαλική ζωή του Φύρερ, όπως συμπεραίνεται, οφείλονταν πιθανότατα στο παραμορφωμένο και μικρό σε μέγεθος ανδρικό του μόριο.

Μία πάθηση που λέγεται «υποσπαδίας» στην ιατρική ορολογία ευθύνεται για το μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο του Χίτλερ, όπως αναφέρουν δύο ιστορικοί στο βιβλίο τους που μόλις κυκλοφόρησε, επικαλούμενοι ιατρικά αρχεία.

Πρόκειται για τους ιστορικούς Τζόναθαν Μάγιο και Έμα Κρέγκι, οι οποίοι στο βιβλίο τους, υπό τον τίτλο «Τελευταία μέρα του Χίτλερ. Λεπτό προς λεπτό», αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ είχε κόμπλεξ με το ανδρικό του μόριο.

Ο υποσπαδίας, είναι μια πάθηση που προκαλεί δυσπλασία της ουρήθρας, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τη σεξουαλική πράξη. Στην πάθηση αυτή το έξω στόμιο της ουρήθρας δεν βρίσκεται στη φυσιολογική θέση στο ανδρικό πέος, δηλαδή στην κορυφή της βαλάνου, αλλά σε κάποιο σημείο στην κάτω επιφάνειά του.

Πριν από λίγους μήνες, ο γερμανός ιστορικός Πέτερ Φλάισμαν που είχε μελετήσει άγνωστα ιατρικά αρχεία, είχε δηλώσει πως ο Χίτλερ έπασχε από κρυψορχία στη δεξιά πλευρά. Αν πράγματι ευσταθούν οι δηλώσεις των γερμανών ιστορικών, τότε ο Χίτλερ δεν είχε μόνον έναν όρχι αλλά και ένα καχεκτικό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο.

Όπως αναφέρει το βιβλίο, ο ίδιος αισθανόταν πολλές φορές τρομοκρατημένος όταν ήταν γυμνός για το μέγεθος του ανδρικού του μορίου. Αν και υποστήριζε με πάθος την διαιώνιση της «Άριας Φυλής», ο ίδιος δεν μπορούσε να αποκτήσει απογόνους. Το γεγονός ότι ήταν άτεκνος του είχε στοιχίσει. Ο προσωπικός του γιατρός, Τεοντόρ Μπόρεν, προσπάθησε να ενισχύσει τη λίμπιντο του γερμανού δικτάτορα με αμφεταμίνες και ειδικές ορμόνες. Ακόμα και οι σωματοφύλακές του είχαν γνώση της προβληματικής σεξουαλικής ζωής του.

Ο Άλμπερ Σπέερ επισημαίνει πως ειδικά με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε μεταξύ τους ερωτική επαφή.

Στο βιβλίο τους «Hitler’s Last Day: Minute by Minute», οι ιστορικοί Jonathan Mayo και Emma Craigie αποκαλύπτουν ότι αυτό ήταν ένα από τα σκοτεινά μυστικά του Χίτλερ. «Ο ίδιος ο Χίτλερ πίστευε ότι είναι δύο μορφές γεννητικής ανωμαλίας: μια κρυψορχία, αλλά και μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «υποσπαδίας», κατά την οποία η ουρήθρα δεν βρίσκεται στο φυσιολογικό της σημείο στο πέος», γράφουν.

Σύμφωνα με τους δύο ιστορικούς, ο Χίτλερ μισούσε να τον βλέπουν γυμνό και, διόλου τυχαία, δεν έγινε ποτέ πατέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.