ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποιος θα κάνει δικό του το μπουφάν του... Γιάνη; Στο "σφυρί" τα υπάρχοντά του Βαρουφάκη!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μπορεί να σας φαίνεται εξωπραγματικό, ωστόσο δεν είναι. Κι εμείς το ίδιο σκεφτήκαμε όταν διαβάσαμε την είδηση πως ο Γιάνης Βαρουφάκης χαρίζει το δερμάτινο μπουφάν του, με το οποίο καταγράφηκε σε ώρες τηλεοπτικού υλικού να καβαλάει τη μηχανή του ως «ροκ υπουργός» σε έναν... τυχερό θαυμαστή που θα προκύψει από κλήρωση! 

 

Κάποιοι τα έλεγαν από την αρχή, άλλοι δεν τα πίστευαν. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών φημίζεται για το ναρκισσισμό του και την τάση του να επιδεικνύεται ή να κάνει πράγματα που θα προκαλέσουν. Μήπως θυμάστε την απρεπή χειρονομία που έκανε στους Γερμανούς; Την πολυτελή φωτογράφιση στα περιοδικά που πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων;

Αυτή τη φορά εκδοτικός οίκος του Λονδίνου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κυρίου Βαρουφάκη και ζητά από τους θαυμαστές του, που θα έχουν την τιμή να τους υπογράψει τα βιβλία που θα αγοράσουν, να δηλώσουν συμμετοχή και για την κλήρωση. 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle του Λονδίνου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν «ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής», να δηλώσουν συμμετοχή και να φτάσουν στη διοργάνωση μισή ώρα νωρίτερα. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Όποιος συμμετέχει στην εκδήλωση «θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολύ δικό του και διάσημο δερμάτινο μπουφάν μηχανής του Γιάνη Βαρουφάκη», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου.

Εκεί αναφέρονται και οι όροι συμμετοχής στην εκδήλωση: 

«Θα υπογραφούν μόνο βιβλία του Γιάνη Βαρουφάκη.
Λόγω χρονικών περιορισμών δεν θα υπάρχει δυνατότητα να ποζάρει για φωτογραφίες.
Μπορούν να γίνουν αφιερώσεις, αλλά μπορούν να περιέχουν μόνο ονόματα.
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση πρέπει να έχετε κλείσει νωρίτερα θέση. Ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στην εκδήλωση και η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman