ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι προκλήσεις της Σπανιότητας στο Athens Science Festival

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Επιστήμη, η Τεχνολογία και η Καινοτομία έχουν την τιμητική τους για τρίτη συνεχή χρονιά στο Athens Science Festival, ένα σημαντικό πολιτιστικό δρώμενο στην καρδιά της πρωτεύουσας, που ξεκίνησε στις 5 ΑπριλίουΓια έξι ημέρες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να «κατακτήσουν» τη γνώση μέσα από ένα πρωτότυπο, διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Ερευνητές, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες από τον ελληνικό και διεθνή επιστημονικό χώρο ενώνουν τις γνώσεις, τη φαντασία και την εμπειρία τους για να παρουσιάσουν, όπως ποτέ άλλοτε, τον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Στις 10 Απριλίου, Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - spanios.net, στα πλαίσια του φεστιβάλ επιστήμης, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για τις προκλήσεις των Σπανίων Παθήσεων, με ομιλητές τον Ευστράτιο Χατζηχαραλάμπους, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών, τον Γιάννη Λιάρο, Συνιδρυτή του Karkinaki, της πρώτης ελληνικής ιστοσελίδας για τον παιδικό καρκίνο, και τον Δημήτρη Κοντοπίδη, Συνιδρυτή της Humane και Πρόεδρο τηςΕλληνικής Εταιρείας για την Ινώδη Κυστική Νόσο. Συντονίστρια της συζήτησης η Ελίνα Μιαούλη, Ακτιβίστρια για τις Σπάνιες Παθήσεις και Δημιουργός της ιστοσελίδας Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων -spanios.net.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, καθώς και για τις υπόλοιπες που πρόκειται να λάβουν χώρο στα πλαίσια του Athens Science Festival, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athens-science-festival.gr/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman