ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα παιδί πουλάει λεμονάδες για να μαζέψει τα λεφτά της υιοθεσίας του

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Tristin Jacobson εγκαταλείφθηκε από τη μαμά του σε ένα άσυλο για ορφανά παιδιά στο Μιζούρι, όταν ήταν πέντε χρονών, πριν τέσσερα χρόνια. Σήμερα, ο Τρίστιν ετοιμάζεται να πάει στη νέα του οικογένεια που θα τον υιοθετήσει, και κάνει ο,τι μπορεί για να συμβεί αυτό.

 

Η νέα του μαμά, Ντόνι Ντέιβις έμαθε για τον Τρίστιν λίγο μετά που μπήκε στο άσυλο για τα ορφανά παιδιά, και αυτή και ο σύζυγός της Τζίμυ νοιάζονται και φροντίζουν τον Τρίστιν από τότε.

Ο Τρίστιν πάντα ήθελε να υιοθετηθεί από την οικογένεια Ντέιβις, αλλά καθώς τα νομικά έξοδα ήταν πάντα περισσότερο από ό,τι η Ντόνι μπορούσε να αντέξει οικονομικά, ο εννιάχρονος Τρίστιν αποφάσισε να κάνει κάτι και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Το αγοράκι, που πάει στην τρίτη δημοτικού, έστησε έναν πάγκο και άρχισε να πουλάει μπισκότα, και φρέσκια λεμονάδα για 1 δολλάριο το ποτήρι.

Όπως μπορούμε να φανταστούμε, η ιστορία του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, κι έτσι ο Τρίστιν που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, κατάφερε να μαζέψει πολύ περισσότερα χρήματα από τα 5.000 δολλάρια που είχε ανάγκη, για τα δικαστικά έξοδα.

Μέχρι στιγμής ο Τρίστιν έχει μαζέψει 20.000 δολλάρια, τα οποία θα μπουν σε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιηθούν όταν ο Τρίστιν πάει στο πανεπιστήμιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman