ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο θείος, η γραμματέας και ο περίπατος …

Tweet
Share
Tweet
Share

Καθισμένος στην αγαπημένη του γωνιά του “Michael ‘s  Bar ο Μάριο, θυμήθηκε εκείνο το βράδυ που μόλις είχε φτάσει στο Πλάζα, το ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, όπου μπαίνοντας στο λόμπι είδε τον θείο του, να τον περιμένει. Έστειλε τις βαλίτσες του στο δωμάτιο και τον πήρε αγκαζέ, να πάνε για ένα ποτό στο «Οyster bar».  

Ο θείος του, δεν είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από αυτόν, ήταν περίπου 34 ετών, μόνο 10 χρόνια μεγαλύτερος του. Ήταν, επίσης, ωραίος τύπος και είχε τον αέρα του επιτυχημένου άνδρα, του άνδρα του κόσμου, που ήξερε πώς να σταθεί και πώς να φερθεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. 
Κάθισαν στο μπαρ παρήγγειλαν από ένα ουίσκι και ο θείος είπε «σε λίγο θα μας συναντήσει η γραμματέας μου, για να σε γνωρίσει, αλλά και γιατί εγώ θα πρέπει να φύγω έτσι, θα έχεις παρέα».
 
Ο Μάριο, δεν προλάβαινε να καταναλώσει την μια έκπληξη μετά την άλλη, που του επιφύλασσε ο θείος, και αμήχανος του είπε «Α, ωραία!». Σκέφτηκε, ότι ακόμα δεν είχαν πει τα βασικά σχετικά με τη διαμονή του και τις σπουδές του, Από την άλλη μεριά σκέφτηκε, ότι αποτελούσαν λεπτομέρειες που δεν ήταν της στιγμής. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη του και η μυρωδιά ενός γυναικείου αρώματος του απέσπασε την προσοχή, γύρισε να δει ποια ήταν η γυναίκα που το φορούσε και είδε μια εκπληκτικά όμορφη νεαρή γυναίκα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, μ ένα τεράστιο χαμόγελο, που αποκάλυπτε τα τέλεια και φροντισμένα δόντια της, να πλησιάζει τον θείο του και να τον χαιρετά. Εκείνος, γύρισε προς το μέρος του και του είπε «Μάριο, αυτή είναι η γραμματέας μου!». Ο Μάριο της έσφιξε το προτεταμένο λεπτό της χέρι και άκουσε τον εαυτό του να της λέει «γοητευμένος!», για να τα βάλει με τον εαυτό του αμέσως μετά, λες και δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο πρωτότυπο να της πει. Εκείνη, του χαμογέλασε με χάρη και γύρισε στο θείο, για να του πει «θ αργήσεις στο ραντεβού σου», και γυρνώντας αμέσως μετά στον Μάριο, του είπε «τι λες για ένα περίπατο στην πόλη;» Εκείνος, άκουσε τον εαυτό του να ψελλίζει κάτι σαν Ναι! Της έπιασε το χέρι και βγήκαν από το ξενοδοχείο…
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.