ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σχέδια του Corn Studio κάνουν τη ζωή σας ομορφότερη!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Corn Studio είναι ένα δημιουργικό γραφείο που εδρεύει στην Αθήνα από τα τέλη του 2009. Απαρτίζεται από τους: Δήμο Στάθη (Creative Director/Illustrator), Ανδρέα Ξενούλη (Creative Director/Designer), Βάσια Καλοζούμη (Art Director/Designer) και Ηλία Στάθη (Film Director/Editor), οι οποίοι μέσα από την εξελισσόμενη ομάδα τους ανοίγουν τους ορίζοντες τους και έχουν πάθος για τη δημιουργία. Τα μέλη του Corn Studio, έχοντας ως βασική ασχολία την οπτική επικοινωνία και όλες τις εφαρμογές της- μιλούν στο penna.gr για τη δουλειά, τα σχέδια και τις προοπτικές του επαγγέλματός τους. Ας τους γνωρίσουμε όμως καλύτερα!

Όπως σημειώνει ο Ανδρέας Ξενούλης, στόχος της ομάδας είναι να ζουν και να βιοπορίζονται προπάντων από αυτό που αγαπούν. Προσπαθούν να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους, να γίνονται καλύτεροι, να πειραματίζονται, να προτείνουν φρέσκες ιδέες και λύσεις στο σχεδιασμό τους αλλά και να χαίρονται με το αποτέλεσμα. Απώτερος σκοπός τους παράλληλα είναι να κλείνουν συνεργασίες με ανθρώπους που τους εμπιστεύονται και μοιράζονται μαζί τους κοινό όραμα. Ορισμένοι από τους πελάτες τους είναι οι Entertainment Weekly, AKTO, Luv’n’roll - One Love Tattoo, Pansik Scuola Di Moda, Metamatic:taf, Septicflesh, Nightstalker, L’ Officiel Hellas, Upstream, Synthetic, Skin 2 Skin κ.α.

13334253 10156915372360573 682751012 o

Όσον αφορά τον τομέα της γραφιστικής τα τελευταία χρόνια, ο Ανδρέας εξηγεί πως με δεδομένη την κρίση που βιώνουμε, και ο δικός τους κλάδος –όπως και οι περισσότεροι- περνά δύσκολα. Ωστόσο από την άλλη, τα νέα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν περισσότερο. Αν δεν έχει κάποιος δουλειά, έχει περισσότερο χρόνο για personal projects, βελτίωση, έκφραση, διάβασμα, ψάξιμο και κυνήγι πελατών από την αρχή. «Η νέα φουρνιά σχεδιαστών, όπως και η δικιά μας, μεγάλωσε με ίντερνετ, το οποίο σε βάζει στη θέση που ανήκεις. Όσο καλός και να είσαι, χωρίς το διαδίκτυο δεν θα έβλεπε προφανώς τη δουλειά σου η ενδιαφερόμενη εταιρεία που σε βρήκε από τη Σιγκαπούρη. Η αγορά είναι worldwide, από σένα εξαρτάται», σημειώνει χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

13335462 10156915371270573 1247958696 n

Λόγω της οικονομικής αστάθειας, πολλοί σχεδιαστές στρέφονται στο εξωτερικό για να αναζητήσουν δουλειά στις μέρες μας. Στο χώρο αυτό, όπως μαθαίνουμε, είτε θα δουλέψεις ως freelancer, όντας αφεντικό του εαυτού σου με το σταυρό στο χέρι και το ΤΕΒΕ να τρέχει, είτε θα συμβιβαστείς με μια δουλειά υπαλλήλου-εργαζομένου συνήθως με ένα χρηματικό «ταβάνι» μισθού. Τέλος, μπορείς να επιχειρήσεις να ενωθείς με μια ομάδα ανθρώπων –που θα έχετε κοινές βλέψεις και όραμα- και να διαμορφώσεις το δικό σου γραφείο με καλλιέργεια της συνεργασίας και σωστή διανομή των αρμοδιοτήτων.

Για το Corn Studio μπορεί κανείς να ενημερωθεί μέσα από την ιστοσελίδα του στο www.cornstudio.gr ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τέλος, μπορεί να βρει και τη σελίδα της ομάδας στο facebook μέσα από το https://www.facebook.com/cornstudio/

13318489 10156915361950573 1573139787 n

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman