ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Μπάνσκι "ξαναχτυπά"

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα κοριτσάκι που παίζει με μία φλεγόμενη ρόδα αυτοκινήτου, είναι το νέο έργο του Μπάνκσι, σε δημοτικό σχολείο στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Το γκράφιτι θυμίζει παιδική ζωγραφιά και συνοδεύτηκε από επιστολή προς τους μαθητές, που άφησε στο σημείο, ο διάσημος καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με τον Independent, στο γράμμα προς τους μαθητές, ο Μπάνκσι εξηγεί ότι με το έργο του θέλησε να τους ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία τους να δώσουν το όνομά του σε ένα από τα κτήρια του σχολείου.

«Σας ευχαριστώ για το γράμμα σας και για το ότι δώσατε σε ένα κτήριο το όνομά μου. Παρακαλώ δεχτείτε αυτή την εικόνα. Αν δεν σας αρέσει, είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε πράγματα, είμαι σίγουρος πως οι δάσκαλοί σας δεν θα έχουν αντίρρηση. Να θυμάστε: είναι πάντα πιο εύκολο να ζητάς συγγνώμη από το να παίρνεις άδεια. Με πολλή αγάπη, Μπάνκσι» γράφει.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο διευθυντής του σχολείου Τζεφ Μέισον ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να πουλήσει το γκράφιτι, αλλά αντίθετα θέλει να το διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση.

Φωτογραφία από το γκράφιτι, αλλά και την επιστολή δημοσιοποίησε στο Twitter ο δημοσιογράφος του BBC Τζον Κέι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman