ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένας Ολλανδός άλλαξε τα σύνορα λόγω του Euro!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας του από το Euro 2016, ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας αποφάσισε να μεταφέρει το κατάστημά του στο γειτονικό Βέλγιο μετακινώντας ελαφρώς τα... σύνορα των δύο χωρών!

Με το κατάστημά του να βρίσκεται λίγα μέτρα από τη μεθοριακή γραμμή, ο 32χρονος Κόεν Σμιτς, ο ιδιοκτήτης του καφέ De Pepel, αποφάσισε να ταχθεί υπέρ του Βελγίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ξεκίνησε την Παρασκευή, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των θαμώνων του καταστήματός του.

 

Ο Σμιτς αποφάσισε να μετακινήσει συμβολικά τους στύλους που δείχνουν τα σύνορα μεταξύ Βελγίου και Ολλανδίας σε απόσταση 300 μέτρων, με την καφετέριά του –και όσες κατοικίες βρίσκονται μεταξύ αυτής και των συνόρων- να βρίσκεται πλέον σε... βελγικό έδαφος.

Στο «βελγικό μπιστρό» του πλέον ο Κόεν θα σερβίρει βελγικές μπύρες και θα πουλάει σουβενίρ των «Κόκκινων Διαβόλων» ενώ στην τηλεόραση θα προβάλλονται οι αγώνες της εθνικής Βελγίου.

«Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ Βέλγων και Ολλανδών. Έχουμε Ολλανδούς πελάτες που τους άρεσε η ιδέα και μάλιστα έγιναν υποστηρικτές της εθνικής Βελγίου», είπε ο ίδιος.

Πάντως, μετά τη λήξη του Euro, η καφετέρια, ο ιδιοκτήτης της και οι θαμώνες της θα «επιστρέψουν» στην Ολλανδία...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.