ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"Μις Χίτλερ 2016"... Από πότε βραβεύεται το μίσος;

Tweet
Share
Tweet
Share

Έχουμε δει καλλιστεία ομορφιάς, καλλιστεία σκύλων ακόμα και αγελάδων, τα καλλιστεία νεοναζί όμως είναι κάτι που μας ξενίζειMια γυναίκα από τη Σκωτία πήρε τον τίτλο της «Μις Χίτλερ 2016» σε καλλιστεία που διοργανώνονται από τη νεολαία ενός νεοναζιστικού κινήματος.

Η νικήτρια, εμφανίζεται σε φωτογραφίες με το μισό της πρόσωπο καλυμμένο. Η Μις Χίτλερ, στην ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωσε πως «δεν ήθελε να πιστέψει ότι οι Εβραίοι είναι ο εχθρός», γιατί ανατράφηκε «πιστεύοντας ότι οι εβραίοι μοιάζουν πολύ με τους χριστιανούς».

 «Η εβραϊκή προπαγάνδα ωστόσο έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν μπορώ να την αγνοήσω. Για το λόγο αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα ακροδεξιά κόμματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δεσποινίς Χίτλερ παραδέχτηκε πως αν μπορούσε θα σκότωνε τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ εξηγώντας πως θα την έβαζε «σε ένα από τα κέντρα προσφύγων της και θα άφηνε τα κατοικίδια μετανάστες της να κάνουν τα υπόλοιπα.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων καταδίκασε την ομάδα και τα καλλιστεία της, ενώ χαρακτηριστικά ένας εκπρόσωπος τόνισε πως πρόκειται ξεκάθαρα για περίπτωση υποκίνησης φυλετικού μίσους. «Είναι ίσως ο πιο άσχημος διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε ποτέ».

Η Εθνική Δράση έχει κατηγορηθεί πολλάκις στο παρελθόν για την στρατολόγηση νέων μέσω προπαγάνδας, ενώ παράλληλα είχε επικριθεί και για την παραμόρφωσή σε άγαλμα του Νέλσον Μαντέλα στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας.

Η οργάνωση λίγο πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι αυτό θα δείξει μια μοναδική εικόνα για το κίνημά μας, που θα αμφισβητήσει την ευρέως διαδεδομένη προκατάληψη που έχει η κοινωνία για την ακροδεξιά».

Οι λεπτομέρειες του event «κατέβηκαν» από το Facebook το Μάιο, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού, αλλά η νικήτρια ανακοινώθηκε στο Twitter. Το blog της οργάνωσης εξακολουθεί να είναι στον «αέρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman