ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με το Keeppet αφήνεις το κατοικίδιο σου... σε καλά χέρια!

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάθε φορά που φεύγεις για διακοπές αφήνεις πίσω σου μια ψυχή που δε θες με τίποτα να εγκαταλείψεις. Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ταξίδι, το μυαλό σου είναι κολλημένο στο κατοικίδιο που έμεινε στο σπίτι και σε περιμένει. Είναι ο καλύτερος σου φίλος, ο πιο πιστός, αυτός που σου δίνει απλόχερα την αγάπή του χωρίς να ζητά ανταλλάγματα ή να έχει κέρδος. Το keeppet.gr είναι μια online πλατφόρμα που δίνει τη λύση σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και μάλιστα με αξιόπιστο τρόπο. Ο Φοίβος Παντελίδης, συνιδρυτής του keeppet, μιλά στο penna.gr για το εγχείρημα αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

-Πότε και με ποια αφορμή δημιουργήθηκε η πλατφόρμα του Keeppet; Ποιοι βρίσκονται πίσω από το πρωτότυπο εγχείρημα;

Το Keeppet είναι δημιουργία τριών φίλων, της Ειρήνης, του Φοίβου και του Χριστόφορου, που έχουν και οι ίδιοι ζωάκια. Η ιδέα γεννήθηκε όταν η Ειρήνη, ακύρωσε ένα ταξίδι της στη Γενεύη επειδή δεν ήθελε να αφήσει το λυκόσκυλό της, την Τάρα, σε ξενοδοχείο ζώων. Μια που τελικά δεν πήγε ταξίδι, είχε χρόνο να σκεφθεί μια πραγματικά καλύτερη λύση για όσους έχουν κατοικίδια και πάντα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που να τα αφήσουν και ποιος θα τα φροντίσει αν χρειαστεί να λείψουν. Τώρα με το Keeppet, βρίσκουν έναν φιλόζωο keeper που μένει κοντά τους και φιλοξενεί το ζωάκι στο σπίτι του προσφέροντας προσωπική φροντίδα και αγάπη.

keeppet 2

-Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Στο www.keeppet.gr ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης κατοικίδιου κάνει αναζήτηση keeper με βάση την περιοχή που τον ενδιαφέρει και τις ημερομηνίες που θέλει να λείψει. Στη συνέχεια εμφανίζονται τα αποτελέσματα με τους διαθέσιμους keepers και μπορεί να δει τα προφίλ τους όπου έχουν αναλυτικές πληροφορίες για τους ίδιους, τον χώρο τους, την εμπειρία τους με τα ζώα. Βλέπει επίσης αξιολογήσεις από άλλους ιδιοκτήτες καθώς και την αμοιβή που ορίζει ο κάθε keeper για την υπηρεσία. Στη συνέχεια κάνει κράτηση online! Τόσο απλό.

-Η ανταπόκριση του κόσμου ποια είναι; Πόσοι άνθρωποι περίπου έχουν απευθυνθεί σε εσάς ενώ θέλουν να κρατήσουν ένα ζωάκι σπίτι τους; Τι σχόλια λαμβάνετε;

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων το έχουν αγκαλιάσει και όσοι το χρησιμοποιούν είναι ενθουσιασμένοι. Μέσα σε 7 μήνες λειτουργίας οι keepers μας έχουν προσφέρει πάνω από 1500 νύχτες φιλοξενίας σε σκυλάκια, γατούλες, παπαγάλους και ένα ινδικό χοιρίδιο! Τα σχόλια είναι παραπάνω και από θετικά, σε ποσοστό 98% οι keepers λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις κριτικές που κάνουν οι ιδιοκτήτες, ενώ και το υπόλοιπο 2% λαμβάνει 4 στα 5 αστέρια!

keeppet 3

-Απ’ όσα διαβάζουμε μέρος των εσόδων σας διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Μιλήστε για αυτό και τη σημασία του.

Θέλαμε το Keeppet να μην είναι απλώς μια επιχείρηση γύρω από τα κατοικίδια αλλά μέσα από τις υπηρεσίες μας να βοηθάμε όλα τα ζώα, είτε είναι δεσποζόμενα είτε είναι στη φροντίδα φιλοζωϊκών οργανώσεων. Έτσι παρακινούμε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας είτε είναι ιδιοκτήτες ζώων είτε keepers να κάνουν μια μικρή δωρεά για τα ζώα με κάθε κράτηση. Τα έσοδα πηγαίνουν στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Dog’s Voice, η οποία έχει συγκεντρώσει υπό τη σκέπη της σχεδόν όλες τις φιλοζωϊκές οργανώσεις της χώρας μας και τις υποστηρίζει.

-Η συνεργασία σας με την Orange Grove πώς προέκυψε;

Ως νεοφυής επιχείρηση (startup) είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που μας επέλεξε η Ολλανδική πρεσβεία για να μας φιλοξενήσει στην επιχειρηματική θερμοκοιτίδα του Orange Grove. Η υποστήριξη που μας δίνεται σε επίπεδο υποδομών, εκπαίδευσης και διασύνδεσης με άλλες επιχειρήσεις και πιθανούς επενδυτές είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη της εταιρείας μας.

keeppet 5

-Με ποιο τρόπο διασφαλίζεται η ασφάλεια των ζώων;

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερη σιγουριά στους ιδιοκτήτες ζώων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Για αυτόν τον λόγο η χρήση του Keeppet γίνεται εφόσον ολοκληρώσει κάθε μέρος την εγγραφή του, η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Μέσω της διαδικασίας εγγραφής επαληθεύουμε τα προσωπικά στοιχεία τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του Keeper (email, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση) και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει ανωνυμία χρηστών. Επιπλέον, για να χτίσουμε την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη προς τους keepers έχουμε μια σειρά από πιστοποιήσεις που μπορεί να λάβει ο keeper όπως να συνδέσει το προφίλ του στο Facebook, να πάρει συστάσεις από φίλους του, κλπ. Το πιο σημαντικό εργαλείο βέβαια είναι η αξιολόγηση των keepers από τους ίδιους τους πελάτες τους. Ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους χρήστες όλα αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά. Γι’ αυτό δίνουμε σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου τη δυνατότητα να συναντηθεί με έναν keeper πριν τη φιλοξενία και αν στη συνέχεια το επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση χωρίς καμία επιβάρυνση.

Στη διάρκεια της φιλοξενίας, ο keeper ενημερώνει καθημερινά τον ιδιοκτήτη για το ζωάκι του, τηλεφωνικά και στέλνοντας photo updates, ενώ όλες οι κρατήσεις καλύπτονται από καθημερινή 24ωρη δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη, από την ομάδα κτηνιάτρων του Keeppet. Επειδή κι εμείς όλοι έχουμε ζωάκια, κάνουμε το παν για να τα προσέχουμε!

-Οι στόχοι σας για το μέλλον ποιοι είναι;

Θέλουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή όσων έχουν κατοικίδια στην Ελλάδα και για οποιονδήποτε λόγο χρειάζεται να λείψουν λίγες ή περισσότερες μέρες από το σπίτι και δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι με τη βοήθεια επενδυτών να πάμε σε αγορές της Ευρώπης με την υπηρεσία μας καθώς έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα με πολύ υψηλές προδιαγραφές και με εξωστρεφή χαρακτηριστικά.

Κυριακή Αξιώτη

keeppet 7

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman