ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αντιμετωπίζοντας τον ακρωτηριασμό, με αναπάντεχο τρόπο

Tweet
Share
Tweet
Share

Η 21χρονη Vicky Balch έδωσε μάχη για τη ζωή της, βγήκε νικήτρια και έχει το θάρρος να κάνει αισθησιακή φωτογράφιση για να αποδείξει ότι η σέξι εικόνα της δεν μπορεί να επηρεαστεί από τον ακρωτηριασμό της. 

Η περιπέτεια της νεαρής Αγγλίδας, ξεκίνησε, όταν μαζί με μια φίλη της αποφάσισαν να διασκεδάσουν κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο Alton Towers. 

 

 

Σε μια στιγμή που κρίθηκαν όλα, το βαγόνι κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να ακρωτηριαστούν, προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν στη ζωή.

Ο ιδιοκτήτης του θεματικού πάρκου παραδέχτηκε παραλείψεις στην υγιεινή και την ασφάλεια και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Σήμερα, η 21χρονη αποφάσισε να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο τα απαραίτητα, για να αποδείξει πως δεν άφησε τον ακρωτηριασμό της να επηρεάσει τη ζωή της, αλλά και για να δείξει ότι ο ερωτισμός, μπορεί να υπάρξει ακόμη και μετά το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε η αυτοπεποίθησή της.

 

"Δεν ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση", είπε η ίδια μιλώντας για την φωτογράφιση. "Ήμουν κοντά στο να την ακυρώσω. Πίστευα ότι δεν θα ήμουν ποτέ ξανά σέξι σε εσώρουχα", τονίζει.

"Δεν έχω ξαναφορέσει σέξι εσώρουχα από το ατύχημα. Μέχρι τότε αισθανόμουν πολύ ωραία με το σώμα μου. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου όταν έκοψα το πόδι μου", σημειώνει στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Mirror.

 

"Όταν πήρα το προσθετικό μου μέλος αισθανόμουν καλύτερα, αλλά αποφάσισα να μην το βάλω στην φωτογράφιση. Έκανε τις φωτογραφίες να μοιάζουν πιο φυσικές, βλέποντά τις άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου", συνοψίζει η Vicky Balch.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman