ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η επιστήμη και η φινέτσα των μπάρμαν να φτιάχνουν κοκτέιλ

Tweet
Share
Tweet
Share

Όταν οι Ιάπωνες αποφασίζουν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο το κάνουν με ένα μείγμα αξιοζήλευτης φινέτσας και επιστημονικής προσοχής στη λεπτομέρεια. Το Bartending δεν αποτελεί εξαίρεση, όπως αποδεικνύεται σε αυτό το πολύ cool 17-λεπτά μίνι-ντοκιμαντέρ σχετικά με τo Nikka Whiskey, και την προπαρασκευή κοκτέιλ.

Δείχνει μπάρμαν από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία που επιδεικνύουν τον μοναδικό τρόπο τους να κάνουν πράγματα με την προπαρασκευή ενός κοκτέιλ, από τον πάγο και τις γαρνιτούρες, τα εργαλεία και τις τεχνικές, έως και πολλά άλλα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Άσπρο πάτο!

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman