ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναστασία Κορινθίου: «Έλαμψε» στην παραμυθένια βραδιά της-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Tweet
Share

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Κατσαρός

Βράδυ Πέμπτης και η Αναστασία μας καλωσορίζει στο… παραμύθι της, που λαμβάνει χώρα σε έναν ζεστό χώρο στο Χαλάνδρι στο chapeau της κ. Ντίνας Νικολάου. Το ομότιτλο βιβλίο της τηλεοπτικής σειράς «Για την καρδιά ενός αγγέλου» ξεπερνά τα 100.000 αντίτυπα. Την ίδια στιγμή και η τηλεοπτική σειρά βραβεύεται ως η κορυφαία σειρά της 25ετούς πορείας της ιδιωτικής τηλεόρασης.

 

Η βραδιά προμηνυόταν μαγική. Η αγαπημένη μας συγγραφέας καλωσορίζει γνωστούς, φίλους και συναδέλφους με το πιο ζεστό χαμόγελο. Μέσα στο πλούσιο φόρεμά της μοιάζει πραγματικά σαν άγγελος.

ana 1

Όλοι ήταν εκεί. Συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς όπως η Ναταλία Δραγούμη, ο μικρός άγγελος Αναστασία Τσιλιμπίου, που πλέον μεγάλωσε και κάνει καριέρα στην Τουρκία, ο Κωνσταντίνος Φάμης που στο σήριαλ ενσαρκώνει το ρόλο του σωτήρα της μικρής Αναστασίας και ο «ερευνητής» κ. Τσούκαλης. Το παρών έδωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Athens Tiare Hotel» Λεόντιος Ορφανός καθώς και πλήθος δημοσιογράφων όπως ο Γιάννης Βίτσας, που διοργάνωσε τη βραδιά, ο Θάνος Κλωνόπουλος, η Αθηνά Ζαχαράκη, η Μαίρη Μηλιαρέση, η Άννα Τσιάλτα, η Εύα Βαλλή, η Χριστίνα Αλεξίου και ο δικός μας συντάκτης Λάμπρος Κατσαρός.

ana 2

Ο Κώστας Αγέρης, νικητής του The Voice, αφιέρωσε στην Αναστασία ένα τραγούδι.

ana 3

Παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι της νέας επαγγελματικής στέγης της Αναστασίας του εκδοτικού Ομίλου «Νίκη». Η Μαρία Καρβέλα, ο Κώστας και ο Γιώργος Σμυρνιωτάκης τίμησαν με την παρουσία τους τη δική τους Αναστασία.

ana 4

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αγαπημένες φίλες της η ηθοποιός Χριστίνα Πάγκαλη και η συγγραφέας Νατάσσα Γκουτζικίδου.

ana 5

Η Ρόδος ήταν και πάλι εκεί. Το Αιγαίο TV κατέγραψε τη βραδιά της αγαπημένης συγγραφέως μας.

ana 6

Τέλος το πιο μαγικό κομμάτι στη ζωή της Αναστασίας δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή. Η οικογένειά της ήταν εκεί. Η μαμά της με τα τρία αγγελούδια της, την Αγγελική, τη Ζηνέτα και τον Αντώνη και η ξαδέρφη της η Μαριάννα.

Όμως το βράδυ της Πέμπτης η οικογένεια της Αναστασίας μεγάλωσε… Μέσω του διαδικτύου λοιπόν και λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς η Αναστασία συναντά για πρώτη φορά την ξαδέρφη της Ζοζεφίν και τον ξάδερφό της Αντώνη Κορίνθιο. Η χαρά της ανείπωτη. Το βλέμμα της συνέχεια κολλημένο πάνω της, τα χέρια τους δεμένα και μπλεγμένα με τέτοιο τρόπο που νοιώθεις ότι δύσκολα θα λυθούν.

ana 7

«Σήμερα είμαι διπλά ευτυχισμένη γιατί εδώ στην Αθήνα γνώρισα τη νέα μου οικογένεια. Την ξαδέρφη μου Ζοζεφίν και τον ξάδερφό μου Αντώνη. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη» λέει η Αναστασία, ιδιαιτέρως συγκινημένη.

Για την Αναστασία μιλούν οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Αλεξίου, Εύη Βαλλή και η Αθηνά Ζαχαράκη. Αστειεύομαι ασφαλώς… Για την Αναστασία μπορεί να ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν τα συγκεκριμένα άτομα αλλά όλοι όσοι ήταν παρόντες ήθελαν να ρωτήσουν κάτι, να πουν κάτι στον «δικό» τους άνθρωπο.

ana 8

ana 9

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, που διοργάνωσε και παρουσίασε τη βραδιά, είχε οίστρο… Το μικρόφωνο περιφερόταν αριστερά και δεξιά και η συγκίνηση στο πρόσωπο της Αναστασίας ολοένα και αυξανόταν.

Πολλές οι ερωτήσεις ακόμη περισσότερες όμως οι αυθόρμητες απαντήσεις της Αναστασίας μας. Όμως μία φίλη της που τη γνωρίζει καλά προσφέρει ίσως τη πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Η ηθοποιός Χριστίνα Πάγκαλη την ρωτά πως καταφέρνει ταυτόχρονα να είναι άψογη γυναίκα, άψογη μητέρα, άψογη επαγγελματίας, άψογη νοικοκυρά.

Η Αναστασία χαμογελά, παίρνει το μικρόφωνο και καλεί κοντά της τα τρία της αγγελούδια την Αγγελική, τη Ζηνέτα και τον Αντώνη.

ana 10

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αν δεν έχω κοντά μου τις δύο μου κόρες και τον γιο μου. Είναι οι τρεις άγγελοι που μου δίνουν τη δύναμη να κάνω όλα όσα κάνω. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου δε ξέρω πως θα τα κατάφερνα στην Αθήνα. Ξέρετε λέτε η Αναστασία καλή, γράφει υπέροχα, μιλάει πολύ ωραία. Δεν είναι έτσι όμως. Η Αναστασία έχει πολλά ελαττώματα, μα πάρα πολλά που δεν φαντάζεστε όπως άλλωστε έχουμε όλοι μας», απάντησε και αφού αγκάλιασε και φίλησε τα παιδιά της είπε ότι «πλέον μπορώ να πω ότι αισθάνομαι την Αθήνα πόλη μου. Σας ευχαριστώ γιατί εσείς με βοηθήσατε να νοιώσω έτσι».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν και τα πειράγματα στη συγγραφέα. Όπως η εξιστόρηση ενός περιστατικού του δικού μας συντάκτη που έλαβε χώρα στην Οδησσό στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής.

ana 11

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι η αγαπημένη μαμά της Αναστασίας δεν δάκρυσε αυτή τη φορά. Φαίνεται πως το πήρε απόφαση ότι τα βραβεία και οι βραδιές για χάρη της κόρης της θα είναι ατελείωτα.

ana 12

Οι βραβεύσεις των συντελεστών της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Για την καρδιά ενός αγγέλου» ξεκινούν. Η Ναταλία Δραγούμη δηλώνει ευγνώμων απέναντι στην Αναστασία για το αριστούργημα που είχε γράψει, ο Κωνσταντίνος Φάμης λέει πως η συγκεκριμένη σειρά ήταν η καλύτερη της τηλεοπτικής του καριέρας, ευχαριστεί την Αναστασία που τον εμπιστεύθηκε και φυσικά τονίζει ότι τέτοιες σειρές δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναβγούν στην ελληνική τηλεόραση. Η μικρή Αναστασία πιασμένη χέρι χέρι με τη «μεγάλη» αλλά πάντα μικρή στην καρδιά Αναστασία, εμφανώς συγκινημένη, χαμογελά για αυτό το δώρο που δέχτηκε στα μόλις οκτώ χρόνια της. Με τη σειρά της ευχαριστεί και αυτή την αγαπημένη συγγραφέα.

ana 13

ana 14

Η είδηση της βραδιάς όμως βγαίνει διά στόματος Γιώργου Τσούκαλη. Ο Κ. Τσούκαλης προτείνει στην Αναστασία να κάνουν βιβλίο την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ. Η συγγραφέας περιχαρής και αφού τον αγκαλιάζει με έκδηλη συγκίνηση, αναφωνεί «έχουμε συμβόλαιο, έχουμε συμβόλαιο».

ana 15

Κλείνοντας η βραδιά η Αναστασία μας αποκαλύπτει τη συγγενική σχέση που έχει με μία άλλη Κορινθίου εξίσου γνωστή στο ευρύ κοινό, την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου.

Ξανθιά και μελαχρινή λοιπόν Κορινθίου σε οικογενειακές στιγμές. Λέτε να ετοιμάζουν καμιά έκπληξη;

anastasia 16

Εμείς να ευχηθούμε στην Αναστασία να παραμείνει πάντα με την καρδιά ενός… αγγέλου.

Πηγή φωτογραφιών: Bookia.gr και Peter Tamas

 

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman