ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Ντύλαν είπε το "Ναι"...

Tweet
Share
Tweet
Share

Αφού κράτησε για πάνω από δέκα μέρες τους ανά την υφήλιο θαυμαστές του σε αγωνία, μαδώντας τη μαργαρίτα, ο Μπομπ Ντίλαν, που είχε παραμείνει σιωπηλός μετά την ανακοίνωση στις 13 Οκτωβρίου της βράβευσής του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, έσπασε τη σιωπή του εξηγώντας ότι...δεν είχε λόγια για την τιμή αυτή.

Σε συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα υποσχέθηκε πως θα μεταβεί στη Στοκχόλμη για την απονομή του βραβείου.

«Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς... Ποιος θα ονειρευόταν κάτι τέτοιο;», ανέφερε ο 75χρονος Αμερικανός τραγουδoποιός.

Ερωτηθείς αν θα συμμετάσχει στη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στη Στοκχόλμη, στη διάρκειά της οποίας ο βασιλιάς της Σουηδίας θα απονείμει στους νομπελίστες τα βραβεία τους, ο Ντίλαν απάντησε: «Οπωσδήποτε. Εφόσον είναι δυνατό».

 
 

Ο Ντίλαν δεν είχε κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο για τη βράβευσή του (που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 8 εκατ. σουηδικών κορωνών, 900.000 δολάρια) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Σουηδικής Ακαδημίας, που απονέμει τα βραβεία, να έρθει σε επαφή μαζί του.

Το Ίδρυμα Νόμπελ ανέφερε σε δήλωσή του πως ο Ντίλαν είπε αυτή την εβδομάδα στην Σάρα Ντάνιους, τη μόνιμη γραμματέα της Σουηδικής Ακαδημίας, πως αποδέχεται το βραβείο.

 
 «Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν ο Μπομπ Ντίλαν θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στη διάρκεια της Εβδομάδας των Νόμπελ τον Δεκέμβριο στη Στοκχόλμη», ανακοίνωσε την Παρασκευή δείχνοντας πάντως την ενόχλησή του, το Ίδρυμα Νόμπελ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.