ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πουλάει την παρθενιά της για καλό σκοπό

Tweet
Share
Tweet
Share

Πώς γίνεται να εργάζεσαι σε οίκο ανοχής και ταυτόχρονα να είσαι παρθένα; Η Κάθριν Στόουν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού είναι μια από τις 20 γυναίκες που εργάζονται στο πόστο αυτό νόμιμα στη Νεβάδα, ωστόσο εξακολουθεί να είναι παρθένα.

Η μόλις 21 ετών κοπέλα ζει εκεί από τον περασμένο Μάιο, γνωρίζει καλά τα κόλπα του σεξ και τον τρόπο να ψυχαγωγεί τους πελάτες, παρ’ όλα αυτά δεν έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Όπως η ίδια ανακοίνωσε, θα βγάλει την παρθενιά της σε δημοπρασία για 400.000 δολάρια, με τον όρο να την δώσει σε κάποιον εκλεκτό. Η νεαρή κοπέλα πήρε την απόφαση γιατί θέλει με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. 

Το Δεκέμβριο του 2014 το σπίτι της οικογένειάς της καταστράφηκε ολοσχερώς σε μια πυρκαγιά, ενώ το χειρότερο είναι πως το οίκημα ήταν ανασφάλιστο. Η Στόουν και η οικογένειά της φιλοξενήθηκαν για οκτώ μήνες σε συγγενείς και έκτοτε παλεύουν να σταθούν τα πόδια τους. 

Η Κάθριν θέλει να πάρει το ποσό αυτό για να βοηθήσει την οικογένειά της να ξαναχτίσει το σπίτι της. Η Στόουν παραδειγματίστηκε από την ιστορία της Νάταλι Ντίλαν η οποία επιχείρησε να πουλήσει την παρθενιά της το 2008 για να μαζέψει χρήματα για το κολέγιο. Μάλιστα είχε στείλει επιστολή σε ένα ιδιοκτήτη που είχε στην κατοχή του με νόμιμη άδεια επτά οίκους ανοχής. 

«Περιμένω έναν άνδρα για τον οποίο θα αισθανθώ κάποιου είδους δέσιμο οπότε η εμπειρία και για τους δυο μας θα είναι μοναδική. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω με το σώμα μου. Και με τις τόσο μεγάλες οικονομικές δυσκολίες με κατηγορείτε; Οι άνθρωποι λένε ότι το κάνουν για την αγάπη. Αν το σκεφτείς και εγώ το κάνω γιατί αγαπάω την οικογένειά μου», είπε η Κάθριν Στόουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Νεβάδα είναι η μόνη πολιτεία στις ΗΠΑ που η πορνεία είναι νόμιμη. 

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman