ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Μισέλ είναι σέξι και το απολαμβάνει

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο Λευκός Οίκος είχε χρόνια να δει τόσο εντυπωσιακή και φωτογενή Πρώτη Κυρία. Μετά την Τζάκι Κένεντι, η Μισέλ Ομπάμα σφράγισε με την παρουσία της την δημόσια εικόνα του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ και χάρισε επικοινωνιακούς πόντους στον σύζυγό της και Πρόεδρο της χώρας.   

Απολύτως φυσιολογικά, η Vogue την επέλεξε για το επόμενο εξώφυλλο της, το τρίτο κατά σειρά στην οκταετία που προηγήθηκε.

΄Οπως εξομολογήθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε, θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσιγκτον.

«Αλλά από την άλλη πλευρά... ήρθε η ώρα», είπε στο περιοδικό η Μισέλ Ομπάμα, προσθέτοντας ότι «αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: Δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου...».

«Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η πρώτη κυρία», δήλωσε στο περιοδικό ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ' αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως βλέπετε, είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.