ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα χειρότερα ατυχήματα που σημειώθηκαν τη Black Friday(vid)

Tweet
Share
Tweet
Share

Μετά τις λευκές νύχτες, τη λειτουργία δηλαδή των καταστημάτων καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι καταναλωτές και το εμπορικό κοινό αναμένουν με αγωνία τη Black Friday την ερχόμενη Παρασκευή. Οι μεν για να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους είδη σε προνομιακές τιμές και οι δε για να κάνουν τον τζίρο που oνειρεύονται.

 

Έτσι, μια ημέρα μετά το thanksgiving των Αμερικανών έρχεται το Black Friday και στις ΗΠΑ, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών.

Παθιασμένοι καταναλωτές τρέχουν για να διεκδικήσουν τα είδη που θέλουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που από την τεράστια πολυκοσμία και τη μανία σημειώθηκαν ατυχήματα που θα μείνουν στην ιστορία. Υπάρχουν άνθρωποι που πέθαναν από ασφυξία, ακόμα και κάποιοι που ποδοπατήθηκαν. To 2008 ένας 34χρονος εργάτης της Wal-Mart έχασε τη ζωή του, όταν ποδοπατήθηκε κυριολεκτικά από 200 περίπου καταναλωτές.

Το ranker.com μέσα από ένα βίντεο παρουσιάζει τα χειρότερα ατυχήματα που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των Black Fridays στον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά και αν είναι να βγείτε τη συγκεκριμένη ημέρα, κάντε το τουλάχιστον με προσοχή!

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman