ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από ασφαλιστής ζιγκολό λόγω κρίσης

Tweet
Share
Tweet
Share

Όταν η οικονομική κρίση και η ανεργία χτύπησαν τη πόρτα του 40χρονου Αλέξανδρου τότε αναγκάστηκε να γίνει ζιγκολό για να μπορέσει να ζήσει.

«Αυτή είναι η κύρια εργασία μου» λέει στην εφημερίδα «Espresso» και αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι του.

«Εγώ δεν είμαι νέος, έχω περάσει τα 40, δεν είμαι γραμμωμένος. Είμαι όμως διαθέσιμος, γλυκός, συντροφικός, κάνω καλό έρωτα, είμαι αγαπησιάρης και κυρίως ... ντούρος!» τονίζει.

«Για ώριμες κυρίες που αναζητούν τον έρωτα, το σεξ και μια σοβαρή συντροφιά» γράφει η αγγελία του στο διαδίκτυο με τον αριθμό του κινητού του, που προτρέπει τις ενδιαφερόμενες να τον καλέσουν. 

Ο Αλέξανδρος πριν μείνει άνεργος ήταν υπάλληλος σε διαφημιστική εταιρεία. Η εταιρεία έκλεισε με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος για αρκετό καιρό. Όπως ο ίδιος λέει στην εφημερίδα «Εspresso» τα χρήματα στη νέα του δουλειά ως ζιγκολό είναι καλά γιατί παίρνει 150 ευρώ την ώρα. 

«Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να φύγω, αλλά ήταν πολύ χάλια η κατάσταση. Κατά τα άλλα λειτουργώ μια χαρά, γιατί μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Οι νεαρές μπορεί να έχουν καλύτερο σώμα αλλά η πιο μεστωμένη ξέρει τι θέλει και πώς θα σταθεί. Οι νεαρές επιδιώκουν πιο άγριο σεξ. Είναι όμως και αναποφάσιστες. Μπορεί να σου μιλούν μια ώρα στο τηλέφωνο, να φτιάχνονται και να μένουν εκεί».

Οι ηλικίες στις οποίες προσφέρει τις εργασίες του είναι ως επί το πλείστον 40 ετών και πάνω και εξηγεί πώς γίνεται η γνωριμία μαζί τους.

«Η πρώτη προσέγγιση γίνεται από το τηλέφωνο. Οι ενδιαφερόμενες βλέπουν τη σελίδα του συνοδού στο Ίντερνετ και του τηλεφωνούν. Μπορεί να μιλήσουν δυο τρεις φορές για να νιώσουν άνετα. Η συνάντηση γίνεται σε λόμπι ξενοδοχείου. Συνήθως επιλέγουν εκείνες το χώρο και φυσικά πληρώνουν τα πάντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.