ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η καλύτερη Ελληνίδα stand up comedian

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Oι Έλληνες έχουν χιούμορ και η Κατερίνα Βρανά το απέδειξε έμπρακτα. Η νεαρή και δημιουργική stand up comedian προκρίθηκε στην τελική πεντάδα των κορυφαίων κωμικών του πλανήτη.

Η Κατερίνα Βρανά συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο».

Με την επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό με τους τρεις κριτές να της δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10).

Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί, Κατερίνα Βρανά (Ελλάδα), Mino Van Nassau (Ινδία), David Kilimnik (Ισραήλ), Harith Iskander (Μαλαισία), Alex Calleja (Φιλιππίνες) παρουσιάζουν για τελευταία φορά τα σόου τους, τα οποία μεταδίδονται σε live steaming στο www.youtube.com/laughfactory.

vrana22

Ο νικητής θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του διαγωνισμού και θα διαρκέσει έως το βράδυ της Παρασκευής. Για την Ελληνίδα κωμικό μπορούν όσοι θέλουν να ψηφίσουν και απευθείας στο www.voteforkaterina.com ή στο laughfactory.com/fpiw και να το διαδώσουν με Fav, Like, Share.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν το 2014, όταν αναδείχθηκε νικητής ο Φιλανδός Ίσμο Λέικολα.

Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος συνολικά 89 κωμικοί από 56 χώρες.

popaganda vrana

«Το γέλιο φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, πετυχαίνοντας εκεί όπου η διπλωματία και η δημοκρατία έχουν αποτύχει. Είναι μια παγκόσμια γλώσσα» αναφέρουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού.

Το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.