ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Άννα Ψυχογιού συστήνεται στο Penna

Tweet
Share
Tweet
Share

Την Άννα Ψυχογιού τη γνώρισα ενάμιση περίπου χρόνο πριν κάτω από αντίξοες και για τις δυο μας συνθήκες. Λεπτοκαμωμένη, μελαχρινή, αγέρωχη κι ονειροπόλα με όλη την καλή έννοια που μπορεί να περιέχει ο όρος, έτσι θα την περιέγραφα. Μου είπε πως τραγουδάει. Αυτό θυμόμουν έντονα. Εκφράζεται, πονάει, αγαπά και ζει μέσα από τα τραγούδια της. Και έτσι θα ήθελε πάντα να πορεύεται. Κάπου εκεί την άφησα. Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια μετά τη συνάντησα να ξετυλίγει το κουβάρι του ονείρου της πιο όμορφη από ποτέ. Έμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 30 του μήνα για να μας ταξιδέψει με την όμορφη φωνή της. Μέσα από αυτό το κείμενο θα ήθελα να τη γνωρίσετε κι εσείς. 

-Άννα, ποια είναι η σχέση σου με το τραγούδι; Πότε τραγούδησες σε κοινό για πρώτη φορά;

Αγαπάω το τραγούδι από πολύ μικρή. Ωστόσο, το πρώτο μου live ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, σχετικά πρόσφατα, περίπου πέντε χρόνια πριν, στα Εξάρχεια, με τον πολύ καλό μου φίλο Γιώργο Ρέτσα.

-Πες μας την ιστορία σου! Μικρή προτιμούσες τη ροκ, ενώ στα ακούσματά σου ήταν τα ρεμπέτικα και τα κρητικά. Το κράμα όλων αυτών «γέννησε» την Άννα που βλέπουμε σήμερα;

Σίγουρα, βιωματικά τα ακούσματά σου σε κάνουν αυτό που είσαι, ή αυτό που μπορείς να γίνεις.

anna

-Έχεις κάποιες επιρροές, κάποιους καλλιτέχνες που θαυμάζεις;

Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες και μου αρέσει να παίρνω ιδέες, οι οποίες με βοηθούν να εξελίσσομαι.

-Ο ρόλος του διαδικτύου στη διάδοση της μουσικής σήμερα ποιος είναι κατά τη γνώμη σου;

Με σωστή διαχείριση είναι σημαντικό “όπλο” για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και καθημερινά με φέρνει σε επαφή με κόσμο που αγαπά τη μουσική μου, ή τη μαθαίνει μέσα από τα social media.

psi

-Τι θα συμβούλευες έναν νέο άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά διστάζει λόγω της εποχής;

Να ακολουθήσει την καρδιά του! Να δουλέψει σκληρά και να έχει μεράκι. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε έναν αποφασισμένο άνθρωπο. Γιατί όταν πραγματικά έχεις ένα όνειρο, βάζεις έναν στόχο, κάθε μέρα πρέπει να χτίζεις” γι’ αυτό. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του, αλλά και κανένας δεν μπορεί να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

-Τα σχέδια σου για το μέλλον ποια είναι; Πώς φαντάζεσαι την Άννα σε μερικά χρόνια από τώρα;

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να κάνω τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο κι ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού!

psix

-Στις 30 του μήνα θα σε απολαύσουμε live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ενώ στον ίδιο χώρο είχες εμφανιστεί και τον Δεκέμβριο, σωστά; Μίλησε μας για τις συναυλίες αυτές. Πόσο σημαντική είναι κατά τη γνώμη σου η επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό;

Ναι, στις 30 του μήνα θα κάνω το δεύτερο live μου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Το πρώτο, τον Δεκέμβριο, πήγε πολύ καλά! Ηταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Η επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό είναι η αρχή και το τέλος. Είναι ένα αλισβερίσι συνασθημάτων. Ο καλλιτέχνης παίρνει ενέργεια από την αγάπη του κοινού και την ανταποδίδει με συναισθήματα μέσα από τη μουσική του.

Για να γνωρίσετε καλύτερα την Άννα μπείτε εδώ 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Αθήνα 151 24

Τηλέφωνο: 210 931 5600

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Κυριακή Αξιώτη

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman