ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
NBA

Γράφει ιστορία ο Γάννης Αντετοκούνμπο. Ο 1ος Έλληνας σε All Star Game του NBA

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον και επίσημα ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει ως βασικός σε All Star Game του NBA. Μόλις στα 22 του, ήδη ανήκει στην ελίτ του NBA καθώς γίνεται και ο νεότερος μη Αμερικανός που γίνεται βασικός σε All Star Game, ρεκόρ που κατείχε ο Γιάο Μινγκ, που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο σε ηλικία 22 ετών 4 μηνών και 28 ημερών, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να είναι σήμερα σχεδόν 4 μήνες νεότερος.  

Ο «Greak Freak», όπως τον αποκαλούν οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ, έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769. Μάλιστα κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ψήφους. 

Για την επιλογή των βασικών μέτρησε κατά 50% η ψήφος του κοινού και από 25% των ΜΜΕ και των παικτών. 

Ο ίδιος ευχαρίστησε την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον στήριξαν. Με αυτό τον τρόπο έδειξε την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο που τον ψήφισε για βασικό στο All Star Game του NBA.

Φρόντισε να ευχαριστήσει ξεχωριστά όλους τους Έλληνες που ήταν δίπλα του και τον στήριξαν, υποσχόμενος μάλιστα, να παίξει για όλους αυτούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman