ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όχι στο Grexit και σίγουρα Όχι στο Sexit

Tweet
Share
Tweet
Share

Του Πάνου Τσαγκαράκη

Mιας και μπήκαμε στον Φεβρουάριο - και μέρα Αγίου Βαλεντίνου, που έρχεται - είπα με τόση συζήτηση που γίνετε πάλι, για το Grexit, να επισημάνω τον κίνδυνο να βρεθούμε και σε Sexit!! 

Ένας υγιής και φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς σεξ δεν ζει. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Έλα, όμως, που με τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Έλληνες πολίτες, έχω την αίσθηση ότι ακόμα και αυτή η υγιής πράξη που προσφέρει έντονα συναισθήματα στους ανθρώπους, έχει μπει στο «ψυγείο» των αναμνήσεων τους. Ενόψει της ξενόφερτης και «εμπορικής» εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους, ελπίζω ότι ίσως ανάψει το ξεχασμένο σπίρτο της επιθυμίας ανδρών και γυναικών, να ξεχάσουν έστω και για μια μέρα τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βυθιστούν στις απολαύσεις που τους προσφέρει ο έρωτας, πρόσκαιρος ή διαρκείας, ενισχύοντας με τις φαντασιώσεις τους και τις πωλήσεις των σχετικών προϊόντων.  

Από πλευράς μάρκετινγκ όλες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα που «συνοδεύουν» την ημέρα αυτή, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πανέτοιμες. Από τα κλασικά λουλούδια, μέχρι τα κίνκυ (περίεργα) προϊόντα του σεξ, με ευφάνταστα προφυλακτικά, εσώρουχα και διάφορα εργαλεία, αλλά και τις απολαύσεις του ουρανίσκου, δηλαδή  τις σοκολάτες και τα διάφορα άλλα σκευάσματα που βασίζονται σε αυτή, και τα οποία ξετρελαίνουν άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν με ένα τέτοιο δώρο να εκφράσουν τον έρωτα τους! Εμείς, σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις ευχόμαστε καλές δουλειές!

Φυσικά, οι βιομηχανίες που παράγουν προϊόντα προφύλαξης, έχουν τον πρώτο λόγο την ημέρα αυτή, και πολύ σωστά επισημαίνουν τη σπουδαιότητα της προφύλαξης, προς αποφυγή μετάδοσης ασθενειών και κυρίως της μάστιγας του ιού HIV, γνωστού ως AIDS.

Όπως, κάνει κάθε Αγίου Βαλεντίνου –  και όχι μόνο –η Durex, η γνωστή βιομηχανία προφυλακτικών. Η οποία, σε διεθνείς έρευνες που έχει διεξάγει, αναδεικνύεται ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας στη σύντροφό του είναι η αγάπη.

Στη χώρα μας σχετική έρευνα αποκαλύπτει ότι το 78% των Ελληνίδων (8 στις 10), θεωρούν ότι  η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας), είναι πολύ σημαντική, ενώ μόλις το 56% των Ελλήνων υποστηρίζει το ίδιο. Το 94% των Ελληνίδων συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους. Αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Τα ζευγάρια  για να έχουν ένα πιο έντονο δέσιμο στη σχέση τους πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έρχονται ακόμα πιο κοντά απολαμβάνοντας ένα αισθησιακό μασάζ. 

Προχωρήστε  λοιπόν παιδιά  “knock your selves out”  ή στα ελληνικά "δώστε τα όλα" ή "ξεδώστε" 'πείτε το όπως θέλετε  - και απολαύστε ελεύθερα το σεξ με τον/την σύντροφό σας, με ένα προφυλακτικό πάντα μαζί σας!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman