ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ίσως η πιο εξοργιστική συνέντευξη ποδοσφαιριστή

Tweet
Share
Tweet
Share

Από τη στιγμή που ο άλλοτε υπερτιμημένος άσος των γηπέδων Τζόνι Χάϊτινγκα κρέμασε τα παπούτσια του, ο ίδιος και η οικογένειά του γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής. 

 

Πάνε πια τα ιδιωτικά jet, ο οικογενειακός στυλίστας και άλλες τέτοιες πολυτέλειες.  Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Έβερτον και η σύζυγός του δήλωσαν ότι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσαρμοστούν στην καινούργια τους ζωή, παρά τις νέες αντίξοες συνθήκες.

"Όσο έπαιζα ποδόσφαιρο έβγαζα πολύ περισσότερα λεφτά και είχαμε ανάλογα έξοδα. Τώρα, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Κάποιες φορές στο παρελθόν πετούσαμε με ιδιωτικά jets, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον. Βέβαια, στις διακοπές μας συνεχίζουμε να νοικιάζουμε βίλες αν και λίγο κατώτερης ποιότητας" λέει με φιλοσοφική διάθεση.

Ενδεικτικές για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια είναι και οι δηλώσεις της Σαρλότ, συζύγου του Χάϊτινγκα και αδερφής του Ζέντεν, του γνωστού Ολλανδού διεθνή:

"Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Δεν είναι πια τόσο εύκολο να πάμε στο Παρίσι, στο Μιλάνο ή στη Νέα Υόρκη για ψώνια" διεκτραγωδεί με τη σειρά της...

 

 

Μέσα στη μαυρίλα της νέας ζωής των Χάϊτινγκα, υπάρχει και μια ευχάριστη νότα. "Τόσα χρόνια ο στιλίστας μας κανόνιζε τι θα φορέσουμε, ενώ τον τελευταίο καιρό κανονίζουμε μόνοι μας και σπάμε πολλή πλάκα".

Όποιος φιλεύσπλαχνος διαβάσει αυτό το κομμάτι, ας κάνει κάτι για τα αναξιοπαθούντα μέλη της οικογένειας των καημένων Χάϊντιγκα... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman