ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θύμα μιας απίστευτης οικογενειακής κτηνωδίας

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Jessa Dillow Crisp είναι πλέον 29 χρονώn, κατέχει πτυχίο κλινικής συμβούλου και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της. Φαίνεται μια σχεδόν τυπική περίπτωση τακτοποιημένης γυναίκας, όμως η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Η Jessa Dillow Crisp έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για 12 συνεχόμενα χρόνια, από τότε που ήταν δέκα χρονών. Μέλη της οικογένειας της ήταν οι αρχικοί υπαίτιοι για τα δεινά της, αφού ξεκίνησαν να τη βιάζουν από μικρή. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια δε δίστασαν να την βάλουν να φωτογραφηθεί σε άσεμνες πόζες και να τις πουλήσουν σε εμπόρους παιδικής πορνογραφίας.

Ο εφιάλτης της είχε μόλις αρχίσει. Η «οικογένειά» της, βλέποντας πως θα μπορούσε να βγάλει λεφτά από αυτή, ξεκίνησε να την πουλάει σε οίκους ανοχής, όπου εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες ασελγούσαν πάνω της.

Στη συνέντευξή της στο Global Citizen αποκάλυψε πως τη μετέφεραν σε διάφορους οίκους ανοχής σε όλη την επικράτεια του Καναδά, ακόμα και σε μερικούς που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Τόνισε μάλιστα πως κάποιοι από τους αγοραστές της ήταν αστυνομικοί, οι οποίοι την κρατούσαν δέσμια βιάζοντάς τη και απειλώντας τη με φυλάκιση αν τολμούσε να σκεφτεί  να γλυτώσει.

Τελικά βρήκε το κουράγιο να αποδράσει το 2010, μετά από μια τυχαία γνωριμία με μια άλλη επιζήσασα αντίστοιχης κτηνωδίας.

Η ίδια δηλώνει πως αρνείται να μείνει δέσμια του παρελθόντος της και κάνει ό,τι μπορεί για να «χτίσει» το μέλλον της όσο καλύτερα μπορεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.