ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Bruce Springsteen Είναι τρελό το "Αφεντικό"!..

Tweet
Share
Tweet
Share

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο από τη συναυλία που έδωσε ο Bruce Springsteen στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Το "Αφεντικό" απογείωσε-αυτήν τη φορά εντελώς απρόβλεπτα- μια ακόμα συναυλία του, την στιγμή που διέκρινε στο κοινό έναν 14χρονο μαθητή που κρατούσε ένα πλακάτ, στο οποίο τον ρωτούσε: "Έκανα κοπάνα από το σχολείο, μπορώ να παίξω μαζί σου το τραγούδι "Growing Up';". Ο Springsteen προσκάλεσε στη σκηνή τον νεαρό Νέιθαν, όπως ονομάζεται το αγόρι, και μ΄ένα αυτοκρατορικό νεύμα ζήτησε να του δώσουν μια κιθάρα για να παίξουν μαζί το κομμάτι.

"Όταν ήμουν στην ηλικία σου, πήρα την πρώτη μου κιθάρα. Την πήγα σπίτι και συνειδητοποίησα, ότι η πρώτη εντύπωση που είχα δεν ήταν το πόσο καλά έπαιζα, αλλά ήταν το πόσο ωραίος φαινόμουν όσο έπαιζα. Πήγα μπροστά στον καθρέφτη και προσπάθησα διαφορετικές πόζες" δήλωσε ο Bruce Springsteen δίνοντας ένα μάθημα αυτοπεποίθησης στον έφηβο μαθητή.

Στη συνέχεια, οι δύο τους πήραν διάφορες πόζες και όταν βρήκαν μία που τους άρεσε είπαν και δεύτερο κομμάτι, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman