ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όταν η Μελάνια Τραμπ, αποκάλυπτε χαλαρά κάθε πότε το κάνουν με τον Πρόεδρο

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια άκρως "πιπεράτη" τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε το 1999 η σημερινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Την περίοδο εκείνη ο Ντόναλντ Τραμπ είχε θέσει πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ με το μικρό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα (Reform Party), αλλά χωρίς επιτυχία και η Μελάνια ήταν απλά η σύντροφός του, Μελάνια Κνάους.

Ο γνωστός για την αθυροστομία του ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν κάλεσε τον Αμερικανό Μίδα για μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του «The Howard Stern Show». Καθώς ο Τραμπ απαντούσε στα ερωτήματα του Στερν, εκείνος ζήτησε να μιλήσει στη Μελάνια.



Το μοντέλο από τη Σλοβενία, αφού άκουσε μια σειρά από κολακευτικά κομπλιμέντα από τον Στερν, ρωτήθηκε τι φοράει. - «Όχι, πολλά», απάντησε αφοπλιστικά η Μελάνια και όταν εκείνος την ρώτησε αν είναι γυμνή, η ίδια το επιβεβαίωσε λέγοντας υπαινικτικά: «Σχεδόν».



Ακάθεκτος ο Στερν (δώσε θάρρος στον χωριάτη...) επεκτάθηκε τότε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, αφού άκουσε την Μελάνια να απαντά με προθυμία. Στην ερώτηση αν επισκέπτεται κάθε βράδυ το διαμέρισμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για να κάνουν σεξ, η ξανθιά καλλονή δήλωσε αυθόρμητα «ναι», προσθέτοντας όμως ότι οι επαφές τους είναι «ακόμα περισσότερες» και δήλωσε ερωτευμένη με τον Τραμπ. Τώρα, μεταξύ μας, τη λέξη "σεξ" δεν είναι ανάγκη να την πάρετε και μετρητοίς... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman