ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11 χώρες που προσφέρουν τις περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν ψάχνετε για δουλειά εκτός Ελλάδος, σύμφωνα με την ανάλυση της έρευνας της Manpower Group από το Business Insider, υπάρχουν 11 χώρες στις οποίες οι επιχειρήσεις προσφέρουν τις περισσότερες ευκαιρίες για πρόσληψη και είναι κατά σειρά οι εξής: 

11. Νέα Ζηλανδία: Η κορυφαία χώρα, για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της, τα τελευταία χρόνια.

10. Γουατεμάλα: Η οικονομία της χώρας κυριαρχείται από τον ιδιωτικό τομέα, που παράγει περίπου το 85% του ΑΕΠ, και οι εταιρείες αναζητούν ραγδαία επέκταση του προσωπικού τους  κατά το επόμενο τρίμηνο.

9. Βουλγαρία: Η χώρα γνώρισε ραγδαία οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και οι επιχειρήσεις ψάχνουν τώρα την επέκταση του εργατικού δυναμικού τους σε διάφορους τομείς όπως στις υπηρεσίες, καθώς και στο mining.

8. Χονγκ Κονγκ: Η χώρα μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη για να ζήσεις στον κόσμο, αλλά είναι ένα οικονομικό κέντρο για την Ασία και θεωρείται ως η πύλη για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στην ηπειρωτική Κίνα.

7. Ρουμανίας: Το κόστος ζωής της χώρας είναι πολύ χαμηλό καθώς και οι μισθοί είναι σχετικά χαμηλοί και η ποιότητα ζωής είναι σχετικά καλή και συνεχώς βελτιούμενη.

6. Ηνωμένες Πολιτείες: Οι εταιρείες των ΗΠΑ, μετά τις εκλογές και τη νίκη του Τραμπ, θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα τις προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού και πάλι.

5. Ουγγαρία: Η χώρα έχει ένα από το χαμηλότερο κόστος ζωής στην Ευρώπη και είναι επίσης, ένα μέρος όπου η αγορά εργασίας είναι έντονη.

4. Ινδία: είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες  χώρες στον κόσμο και οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να προσλαμβάνουν περισσότερο προσωπικό σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως των υπηρεσιών και της μεταποίησης.

3. Σλοβενία: Ενώ οι εργοδότες της Δυτικής Ευρώπης είναι λιγότερο σίγουροι για προσλήψεις από την υπόλοιπη περιοχή, στην Ανατολική Ευρώπη, οι επιχειρήσεις της Σλοβενίας , επιθυμούν να επεκταθούν σε τομείς όπως η τεχνολογία.

2. Ιαπωνία: Η χώρα κατατάσσεται ως έχουσα ένα από τα ισχυρότερα επίπεδα προσλήψεων μεταξύ των επιχειρήσεων, χάρη στη ζωντανή εταιρική κουλτούρα της και ιδιαίτερα σε πόλεις, όπως το Τόκιο.

1. Ταϊβάν: Η ασιατική χώρα θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν την σταδιοδρομία τους και γίνεται γρήγορα ένα κομβικό σημείο της ηπείρου για την τεχνολογία και τη χρηματοδότηση θέσεων εργασίας .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman