ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου, Δήμαρχε είσαι εσύ

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η νέα δήμαρχος του Γιβραλτάρ, για τον έλεγχο του οποίου μετά το Brexit οι σχέσεις Αγγλίας- Ισπανίας θα δοκιμαστούν, δεν είναι όποια κι όποια!..

Είναι μια γυναίκα που ανάβει φωτιές!

Ο λόγος για την Kaiane Lopez, που στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2009, σε ηλικία 23 ετών, και από τις 4 Απριλίου 2017 είναι η νεότερη δήμαρχος στην ιστορία αυτού του στρατηγικού βράχου. Η 31χρονη, πλέον, Kaiane δήλωσε πως την «τιμά» το γεγονός ότι έγινε δήμαρχος του Γιβραλτάρ, εξαίροντας το έργο του απερχόμενου δημάρχου Adolfo Canepa.

«Η Kaiane έχει γίνει θεσμός στο Γιβραλτάρ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το επώνυμό της. Όλοι ξέρουν ποια είναι η Kaiane», είπε παραδόδοντας τη σκυτάλη ο απερχόμενος δήμαρχος, ενώ ο αρχηγός της κυβέρνησης του Γιβραλτάρ Fabian Picardo μίλησε για «τα όνειρα που εκπλήρωσε για όλους τους πολίτες του Γιβραλτάρ» η Kaiane όταν αναδείχθηκε Μις Υφήλιος. «Ήσουν Μις Γιβραλτάρ, ήσουν Μις Υφήλιος, τώρα είσαι η κυρία δήμαρχος», της είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε Βρετανία και Ισπανία για το... ιδιοκτησιακό του Γιβραλτάρ, η ίδια η Kaiane ήταν ξεκάθαρη. «Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα. Το Γιβραλτάρ είναι βρετανικό και πάντα θα είναι. Γιατί να θέλαμε ποτέ να αλλάξουμε τη σημαία μας;», αναρωτήθηκε ρητορικά η κούκλα νέα δήμαρχος. 

Τοπικά Μέσα τόνισαν ιδιαίτερα την προσωπικότητα της Kaiane, μην παραλείποντας βεβαίως να αναφερθούν στην ομορφιά της. «Η Kaiane είναι η πιο όμορφη δήμαρχος στον κόσμο», έγραψαν χαρακτηριστικά. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.