ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Lives of Women: Διαδικτυακά ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες που απαρτίζουν τον κόσμο μας

Tweet
Share
Tweet
Share

Το «Lives of Women» είναι μια εξαιρετική σειρά μικρών, ολιγόλεπτων ντοκιμαντέρ που διατίθενται online, με στόχο να αφηγηθεί τις ζωές των γυναικών σήμερα, από όποια χώρα, φυλή, θρησκεία, πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό περιβάλλον κι αν προέρχονται. 

Είναι ιστορίες γυναικών που ζουν ανάμεσά μας και των οποίων οι εμπειρίες, οι σκέψεις και τα συναισθήματα αξίζει να ακουστούν, ακριβώς επειδή  μας αφορούν όλους, έμμεσα ή άμεσα.

 

Η σειρά έχει γυριστεί από την Meena Singh, ενώ η σκηνοθεσία των πρώτων επτά επεισοδίων ανήκει στον Rodrigo Garcia (In Treatment). Τα υπόλοιπα επεισόδια έχουν γυριστεί από τη showrunner της σειράς, Kestrin Pantera, και όλα τους είναι διαθέσιμα σε Facebook, YouTube, Instagram  και Twitter.

«Μια σειρά προσωπικών πορτρέτων που αναδεικνύει τις φωνές, τις σκέψεις και τις εμπειρίες των γυναικών όπως διαμορφώθηκαν από τις επιλογές τους στο παρελθόν και στο παρόν και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Αυτές οι ιστορίες αποτελούνται από ίσα μέρη ευτυχίας και ελπίδας, νοσταλγίας και πόνου. Αυτές είναι οι φωνές των γυναικών που απαρτίζουν τον κόσμο μας», αναφέρει η περιγραφή της σειράς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman