ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
NLP

Hero’s Journey: Ένα ταξίδι αυτεπίγνωσης με την πρώτη κυρία του NLP Judith DeLozier για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Tweet
Share
Tweet
Share

Στην Ελλάδα, επέρχεται πρώτη κυρία του ΝLP Judith DeLozier, μέλος της ιδρυτικής ομάδας του συστήματος NLP (Neuro Lingusitc Programming), σε ένα διεθνούς φήμης τριήμερο διαδραστικό πρόγραμμα NLP,  το Hero’s Journey, από τις 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου του 2017, στο NJV Athens Plaza Hotel.

Την Judith DeLozier υποδέχεται στην Ελλάδα η nlpingreece® με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσία της στο χώρο.

Το “Hero’s Journey” είναι ένα πρόγραμμα/αλληγορία που αποτυπώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, καθώς αναζητούν τρόπους να χαράξουν το μονοπάτι τους προς την επιτυχία και να αντιμετωπίσουν τις όποιες συνθήκες αβεβαιότητας κατά τη διαδικασία των διαφόρων αλλαγών.

Ξεδιπλώνει μια διαδρομή που στοχεύει στο πώς κάποιος μπορεί να στήσει τη ζωή του πάνω σε μια ωραιότερη, ποιοτικότερη και πληρέστερη εκδοχή του εαυτού του.

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Joseph Campbell, ο οποίος εξέτασε «ταξίδια» ηρώων μέσα από την ιστορία και τη μυθολογία, με σκοπό να προσφέρει έναν αποτελεσματικό χάρτη καθορισμού πορείας για τη διαχείριση των προκλήσεων που αφορούν συγκεκριμένα στην αλλαγή σε επίπεδο ταυτότητας. Αντλώντας ερμηνείες από τους μύθους για τη ζωή του, μπορεί ο καθένας να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του, να αποδεσμευτεί από περιορισμούς και να αναδείξει το δυναμικό του.

Εκατό άτομα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό το ταξίδι αυτεπίγνωσης και ενδοσκόπησης, με στόχο να βελτιώσουν και να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

Το “Hero’s Journey” απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να κάνει τομές στη ζωή του, σε ειδικούς στη συμβουλευτική ψυχικής υγείας, σε γνώστες του συστήματος NLP, οι οποίοι θα αποκτήσουν πρόσθετα επαγγελματικά εργαλεία στην προσέγγιση με τους πελάτες τους, καθώς και σε στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε καινοτόμα συστήματα και πρακτικές, τα οποία θα απογειώσουν την προσωπική τους ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητά τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman