ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι κοινό έχουν ο Χερ-Σόϊμπλε και η κόρη του Βαρουφάκη;

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Τι κοινό έχουν ο κέρβερος Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε και η τρυφερή θυγατέρα του Γιάννη Βαρουφάκη, Ξένια; Και οι δύο θεωρούν ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, είναι ανοικονόμητα φλύαρος!..

Μιλώντας χθες «αντ΄ αυτού», σχετικά με το περιβόητο Εurogroup, ο Μάρτιν Γιέγκερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος κάνει τη «λάντζα» του πολιτικού του προϊσταμένου, παρατήρησε ότι «χάθηκε πολλή εμπιστοσύνη τις τελευταίες εβδομάδες».

Και αμέσως μετά, αφού, είχε προηγουμένως φροντίσει να προσθέσει διάφορες προειδοποιητικές βολές, σχολίασε δηκτικά για τον πανταχού παρόντα δικό μας:  «ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εκφράζεται για τόσα πολλά θέματα, ώστε είναι πλέον σχεδόν δύσκολο να τον παρακολουθήσουμε...»

Τα ίδια πάνω- κάτω πιστεύει κι η Ξένια!

Η γνώμη του , δεν απέχει και πολύ από αυτήν που έχει για τον πατέρα της η κόρη του Γιάννη Βαρουφάκη, Ξένια.!.. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο υπουργός είπε εξομολογητικά ότι η θυγατέρα του, καρπός του πρώτου γάμου με την Ελληνοαυστραλέζα Μαργαρίτα Πούλος που ζει μόνιμα στην Αυστραλία, ξεπερνώντας ακόμα και τον Σόϊμπλε, τον κατηγορεί για… λογοδιάρροια!..

Ο ίδιος θα πει με παρρησία, ανοίγοντας την καρδιά του: «Τρεις κομβικές στιγμές ξεχωρίζω στη ζωή μου. Ή πρώτη ήταν η απόφαση που πήρα μετά τις βασικές σπουδές μου να ακολουθήσω πανεπιστημιακή καριέρα.

«Μου έτυχε ο,τι κατέκρινα»

»Η δεύτερη είναι ότι έχασα ουσιαστικά την κόρη μου, την Ξένια. Ξέρετε, η κόρη μου είναι προϊόν μια κατάστασης για την οποία πάντα επέκρινα τα ζευγάρια που, αν και βρίσκονταν προ του χωρισμού, έκαναν παιδί. Το έβρισκα επαίσχυντο αυτό. Μέχρι που μου έτυχε κι εμένα...
»Με τησύζυγο μου είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε μετά από 10 χρόνια, όταν ξαφνικά έμεινε έγκυος. Προσπαθήσαμε να πειραματιστούμε με την πιθανότητα να είμαστε μαζί για το καλό του παιδιού. Μείναμε μαζί για έναν χρόνο στην Αθήνα μάλιστα, όμως δεν λειτούργησε. Η μητέρα της -που είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά με περισσότερες ρίζες στην Αυστραλία- αποφάσισε να πάρει, την Ξένια και να επιστρέψει πίσω.
Εκείνη την περίοδο, που έχασα το παιδί, η τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο ήταν καθοριστική για εμένα.

«Ανάθεμα στους άτιμους τους Πέρσες»

»Έχω ένα παιδί στο Σύδνεϋ και βρίσκομαι σε συνεχή ετεροτοπία: είμαι εδώ και εκεί ταυτόχρονα. Μιλάω καθημερινά μαζί της βέβαια -χθες μιλούσαμε 1 ώρα και 40 λεπτά στο skype, με κατηγορεί ότι πάσχω από λογοδιάρροια. Αρνείται προς το παρόν να μάθει ελληνικά - κάποια στιγμή με είχε πάρει τηλέφωνο, θυμωμένη με τους Πέρσες, που ήταν αρκετά ανόητοι για να αφήσουν τον Αλέξανδρο να τους νικήσει. Γιατί; Επειδή τώρα είναι υποχρεωμένη να κάνει μαθήματα ελληνικών κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.