ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Ζωή δείχνει την έξοδο σε Σημίτη-Παπανδρέου- Μητσοτάκη

Tweet
Share
Tweet
Share

Έξωση από το Μέγαρο της Βουλής των πρώην πρωθυπουργών, προανήγγειλε χθες η νέα πρόεδρος του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε μια οργανωμένη συνέντευξη τύπου, που είχε πολλές από τις πληκτικές παραμέτρους του θεάματος, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει με επιστολές που θα στείλει αυθημερόν (σήμερα Πέμπτη) από τους τρεις πρώην πρωθυπουργούς που δεν είναι βουλευτές πλέον, ήτοι: Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Σημίτη και Γεώργιο Παπανδρέου να «τα μαζεύουν» από τα γραφεία που διατηρούν στο ισόγειο, του Μεγάρου της Βουλής, ώστε να απελευθερωθούν ζωτικοί χώροι και να μπει ένα τέλος σε αυτό που (σωστά για μας…) χαρακτήρισε «παραλογισμό».

Την ίδια στιγμή, πάντως, απορία προκαλεί η «δημιουργική ασάφεια» της νέας Προέδρου, να προχωρήσει, όπως άφησε να εννοηθεί, σε... οιονεί αναψηλάφηση κοινοβουλευτικών αποφάσεων, εκτιμώντας ότι η αποστέρηση του δικαιώματος ψήφου από τους έγκλειστους Χρυσαυγίτες βουλευτές, υπέσκαψε τη νομιμοποιητική τους βάση. Πρόκειται προφανώς για πολιτική άποψη, καθ΄ όλα συζητήσιμη.

Αλλά, με τη νέα σχολαστικότητα που πάει να εγκαθιδρύσει η κυρία Πρόεδρος, όποιος δεν ξέρει από νομικά, την έχει άσχημα, στη νέα Σύνοδο...

Γ.Χ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman