ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5 από τις καλύτερες σειρές που παίζονται

Tweet
Share
Tweet
Share

 Είστε φαν του θρίλερ, του μυστηρίου και της έντονης δράσης; Δείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες σειρές που παίζονται: 

Marco Polo

Σε ένα κόσμο γεμάτο απληστία, προδοσία, σεξουαλική ίντριγκα και αντιπαλότητα, η σειρά Marco Polo είναι βασισμένη στις περιπέτειες του διάσημου εξερευνητή στην αυλή του Kublai Khan, στην Κίνα του 13ου αιώνα. Ο John Fusco, δημιουργός της σειράς και η ομάδα του, έχουν δημιουργήσει μια διαχρονική ιστορία εξουσίας, περιπέτειας, προδοσίας και πόθου, που συνδυάζει επιδέξια διήγηση και κινηματογραφική φιλοδοξία.

Outlander

Η σειρά διηγείται την ιστορία της Claire, μίας παντρεμένης νοσοκόμας από το 1945 που μυστηριωδώς στέλνεται στο 1743, σε έναν επικίνδυνο άγνωστο κόσμο όπου η ζωή της απειλείται. Όταν αναγκάζεται να παντρευτεί τον Jamie Fraser, έναν θαρραλέο και ρομαντικό νεαρό πολεμιστή μία παθιασμένη σχέση ξεκινάει που χωρίζει την καρδιά της Claire σε 2 απέραντα διαφορετικούς άντρες σε 2 διαφορετικές ζωές.

Peaky Blinders

Η σειρά αφηγείται την προσπάθεια εξάπλωσης της οικογενειακής συμμορίας των Shelby από το Birmingham, στην Μεγάλη Βρετανία και το εξωτερικό. Τζόγος, ιπποδρομίες (γιατί ο ιππόδρομος είναι για αρχόντους), όπλα, λαθρεμπόριο και πολύ αλκοόλ, αλλά πάνω απ’ όλα οι Shelby είναι πολύ ξηγημένοι χαρακτήρες και για αυτό είμαστε με το μέρος του

The Tudors

O Βασιλιάς Ερρίκος ο VIII έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: γοητευτικός, παθιασμένος και μανιακός για εξουσία. Στη σειρά βλέπουμε πώς ζει τη ζωή του ένας από τους πιο κακόφημους Άγγλους βασιλείς. Η εντυπωσιακή παραγωγή μεταφέρει στην οθόνη τη ζωή ενός χαρισματικού πρίγκιπα που μετατράπηκε σε διεφθαρμένο και μελαγχολικό βασιλιά, που ήρθε σε ρήξη με την Εκκλησία.

Taboo


Η σειρά τοποθετείται στις αρχές του 19ου αιώνα. Ο James Keziah Delaney επιστρέφει από την Αφρική για να διεκδικήσει την περιουσία, που του αναλογεί.  Θα πρέπει να παλέψει πολύ για να κρατήσει την περιουσία του, αφού πολλοί τον θέλουν νεκρό. H East India Company παίζει μεγάλο ρόλο στην ροή του έργου και δημιουργεί προβλήματα στον Delaney, που προσπαθεί να φτιάξει την δική του Ναυτιλιακή εταιρεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman