ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα «κόκκινα φανάρια» του Άμστερνταμ

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάποιοι λένε ότι το κόκκινο χρώμα μας κάνει πεινασμένους. Άλλοι πιστεύουν ότι προκαλεί πανικό, λόγω της σχέσης του με το αίμα και τη φωτιά. Αλλά η συνηθέστερη χρήση του είναι να συμβολίζει το πάθος. Ίσως γι 'αυτό το κόκκινο είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται για να φωτίζει τους δρόμους των περιοχών όπου η πορνεία και η σεξουαλική εργασία είναι νόμιμες και ελέγχονται από την κυβέρνηση.

amsterdam red light district what you don't know

Αυτές οι περιοχές κόκκινου φωτός υπάρχουν στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ινδονησία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, οι πιο διαβόητοι είναι αυτοί που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ: De Wallen, Singel και Pijp. Τρέφονται από τουρίστες που επισκέπτονται αυτήν την πόλη, γνωστή για τη φιλελεύθερη νοοτροπία και τη νόμιμη πώληση ναρκωτικών.

amsterdam red light district tourism

Περνώντας από αυτά τα μέρη είναι μια ακόμη στάση για όσους έρχονται για να ανακαλύψουν την πόλη. Μέσα σε εκείνους τους δρόμους που είναι φωτεινοί, υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να κάνουν σεξ για σημαντικό τίμημα. Αλλά πριν ξεκινήσετε να ασχοληθείτε με κάποια σαρκική περιπέτεια, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

amsterdam red light district

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους νόμους και τις κατευθυντήριες γραμμές των περιφερειών στο Άμστερνταμ, υπάρχουν πολυάριθμες εκδρομές που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Θα είστε σε θέση να κάνετε ερωτήσεις και σίγουρα θα είναι κάποιος που μπορεί να τους απαντήσει στη μητρική σας γλώσσα. Αυτές οι εκδρομές προσφέρουν ακόμη συμβουλές για το πώς να επικοινωνούν με τους σεξουαλικούς εργαζόμενους για να βελτιώσουν την εμπειρία.

amsterdam red light district

Υπάρχει κάτι που μας προσκαλεί να επισκεφτούμε τις περιοχές κόκκινου φωτισμού του Άμστερνταμ. Ίσως είναι όλα εξαιτίας των θρύλων που έχουμε ακούσει. Ίσως είναι η γοητεία που ασκεί πάνω μας το απαγορευμένο. Ή απλώς ένα πραγματικό ενδιαφέρον να βιώσετε μια σεξουαλική επαφή με τους εργαζόμενους του σεξ  ή τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν.

amsterdam red light district mysteries

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman