ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

H "απογευματινή απόλαυση" είναι η νέα μόδα στα ξενοδοχεία

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Παρίσι είναι η πόλη του έρωτα, το μέρος εκείνο που όλοι θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να έχουν μια ερωτική εμπειρία. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ευνοεί τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι ειδικά το τελευταίο διάστημα βλέπουν τα έσοδά τους να αυξάνονται καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια κλείνουν δωμάτια ακόμα και για τις… απογευματινές ώρες.

Μέχρι πρότινος αν κάποιος ήθελε να χρησιμοποιήσει έναν χώρο για τις ερωτικές του συνευρέσεις έπρεπε να τον κλείσει για ολόκληρη τη βραδιά, ενώ πλέον έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ώρα που το θέλει και να έχει την ανάλογη ρύθμιση στην τιμή. Oι καιροί έχουν αλλάξει!

Η φιλελεύθερη οικονομία ένωσε τις δυνάμεις της με τη φιλελεύθερη σεξουαλικότητα και έτσι και οι δύο μαζί διέδωσαν την… απογευματική απόλαυση, αναφέρουν παράγοντες του κλάδου. Η γαλλική ιστοσελίδα Dayuse.com προσφέρει στους επισκέπτες καθαρά σεντόνια, πλήρη υπνοδωμάτια και όμορφη ατμόσφαιρα όχι μόνο στο Παρίσι αλλά από το Σάο Πάολο μέχρι και τη Σιγκαπούρη.

hotel 3

Όπως εξηγεί ο Lorenzo Sciotti, διευθυντής ανάπτυξης της Dayuse στο Λονδίνο, «οι προσφορές μας κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν αυξήσει το εισόδημά μας κατά 10%, ενώ πλεονέκτημα υπάρχει και για τους πελάτες οι οποίοι φυσικά πληρώνουν πολύ λιγότερα χρήματα από το ποσό που θα κατέβαλαν για ολόκληρη τη βραδιά».

Κάνοντας κλικ στη σελίδα της Dayuse, μπορείτε να δείτε την ποικιλία των προτάσεων. Το ξενοδοχείο Latin Quarter για παράδειγμα χρεώνει 80 ευρώ για μια κράτηση από τις 9:00 ως τις 13:00 το μεσημέρι ενώ 95 ευρώ για όλο το απόγευμα. Για τις νυχτερινές ώρες η τιμή θα ήταν η διπλάσια.

 

Τα ξενοδοχεία επισκέπτονται ζευγάρια αλλά και επαγγελματίες που ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα

Η ιστοσελίδα παράλληλα τονίζει πως για τις κρατήσεις δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα, έτσι οι πελάτες μπορούν ακόμα πιο εύκολα να κλείσουν το δωμάτιο που θέλουν. Πέρα όμως από τα ζευγάρια που προσέρχονται στα ξενοδοχεία για κάποιες ώρες, δωμάτια κλείνουν και επαγγελματίες ή άνθρωποι των επιχειρήσεων που ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ είναι και άλλοι που απλά θέλουν να απολαύσουν τις παροχές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όπως η πισίνα ή το σπα, συμπληρώνει ο Sciotti.

hotel 4

«Φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς που μας επισκέπτονται τα απογεύματα είναι ζευγάρια και όλοι το λόγο», λέει από την πλευρά του ο Joan Chaussey, διευθυντής του ξενοδοχείου Eugene en Ville που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού.

«Ο σύντροφος μου κι εγώ εργαζόμαστε πολλές ώρες την ημέρα, ενώ οι καθημερινές υποχρεώσεις μας προκαλούν πολύ άγχος. Δεν έχουμε δικό μας σπίτι και είναι λογικό να έχουμε ανάγκη να περάσουμε χρόνο μαζί. Τη φαντασία μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι είμαστε στη μέση του Παρισιού πίνοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια την ώρα που όλοι οι άλλοι δουλεύουν», σημειώνει η Elise.

hotel 5

Τον περασμένο μήνα η Dayuse επένδυσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να επεκτείνει τις υπηρεσίες της. Όπως άλλωστε τραγούδησε και ο Dooley Wilson στο παρελθόν «πάντα θα υπάρχει ο έρωτας και οι εραστές». Και όσο περνά ο καιρός οι επιχειρηματίες θα βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για το άνοιγμα μιας ακόμα πόρτας…

hotel 6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman