ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Διάλεξε: σεξ ή φυλακή!»

Tweet
Share
Tweet
Share

Εναλλακτική για να αποφύγει τη σύλληψη πρόσφερε ένας αστυνομικός σε μια γυναίκα λέγοντάς της ότι μπορεί να αποφύγει της φυλακής τα σίδερα, εάν κάνει… σεξ μαζί του.

Πρόκειται για τον αστυνομικό Μπράεμ Ντέιζ, στις ΗΠΑ, ο οποίος πλησίασε την Σακίρα Μπράουν έξω από ένα φαρμακείο και της δήλωσε ότι ταιριάζει με τις περιγραφές, που είχαν στα χέρια τους οι αρχές, για μια ύποπτη διάρρηξης στο Νότιο Τζέρσεϊ. Εκείνη σάστισε όταν ο αστυνομικός της είπε ότι υπάρχει τρόπος να αποφύγει τη σύλληψη, αρκεί να υποκύψει στις… ορέξεις του.

police officer

«Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορούμε να το χειριστούμε. Μπορώ να σε πάω στη φυλακή, ή να το χειριστούμε σαν ενήλικοι» ισχυρίζεται η Μπράουν ότι της είπε ο Ντέιζ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο περίπου και σύμφωνα με την Μπράουν ο αστυνομικός συνέχιζε να κανονίζει μαζί της ραντεβού μέχρι που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Κατά την εξέταση της υπόθεσης ο αρχηγός της αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο εν λόγω ένστολος βρίσκεται σε άδεια, καθώς βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση άλλο περιστατικό σε βάρος του. Ο Ντέιζ πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό ενός αυτοκινήτου όταν του ζήτησε να βγει από το όχημά του και εκείνος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αστυνομικού, είχε κρυμμένα τα χέρια του προκαλώντας την υποψία ότι αναζητά το όπλο του.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman