ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε ποια ηλικία απατούν οι γυναίκες;

Tweet
Share
Tweet
Share

Το δείγμα είναι αρκετά ευρύ, ώστε να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα έγινε σε 10.245 Βρετανίδες οι οποίες απάντησαν σε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο σχετικά με την σεξουαλική τους συμπεριφορά και την απιστία.

Από τις απαντήσεις προέκυψε πως η ηλικία στην οποία είναι πιο πιθανό μια γυναίκα να απατήσει τον σύντροφο της είναι από 25 έως 34 ετών. Όπως έδειξε επίσης η έρευνα, ο κύριος λόγος για να απατήσουν τον σύντροφό τους είναι η ανεκπλήρωτη σεξουαλική ζωή σε ποσοστό 79,2%.

Αν και η έρευνα έδειξε πως η ηλικιακή ομάδα 25-34 να είναι εκείνη με τις περισσότερες «άπιστες» γυναίκες με ποσοστό 35,1%, η απιστία είναι κοινή και σε άλλες ηλικίες. Και οι γυναίκες από 35 έως 44 ετών απατούν τους συντρόφους τους σε ποσοστό 30,4% 

Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι εξακολουθούν να τους αγαπούν. Μάλιστα, το 95,1% να λέει δεν έχουν αισθήματα για το τρίτο πρόσωπο. Αυτό εξηγεί και το γεγονός πως μόλις το 11,6% λέει πως θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.

Το one-night stand φαίνεται πως παραμένει μια αντρική υπόθεση. Όπως φάνηκε από την μελέτη, η σεξουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman