ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πώς τους έκανε να κλείσουν τις λακκούβες;

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Έκανε τις αρχές του Μάντσεστερ να επισκευάσουν τις επικίνδυνες λακκούβες στο δρόμο μέσα σε μόλις 48 ώρες. Όχι δεν απευθύνθηκε στα κανάλια, δεν προχώρησε σε κάποια περίεργη μορφή διαμαρτυρίας και σίγουρα δεν ξεκίνησε απεργία πείνας.

Ο Γουάνσκι, ένας βρετανός καλλιτέχνης αποφάσισε να κινητοποιηθεί ύστερα από ατύχημα που είχε ακόμη ένας φίλος ποδηλάτης. Ζωγράφισε γύρω από κάθε λακκούβα, ένα… πέος. Και οι αρχές του Μάντσεστερ αναγκάστηκαν να επισκευάσουν τις λακκούβες, άμεσα. «Οι οδηγοί απλώς θα περάσουν πάνω από μια λακκούβα, θα εκνευριστούν για λίγο και μετά θα το ξεχάσουν. Οι ποδηλάτες κινδυνεύουν και οι αρχές συνήθως αδιαφορούν. Αν κάνεις κάτι με τις λακκούβες, το οποίο οι διερχόμενοι και οι υπεύθυνοι θα προσέξουν, μάλλον θα κινητοποιηθούν» υποστήριξε ο Γουάνσκι, ο οποίος εκ του αποτελέσματος, είχε δίκιο.

Έσπευσε βέβαια μέλος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης να δηλώσει ότι «δεν είναι τρόπος αυτός να επιταχύνουμε την επισκευή μιας λακκούβας» επικρίνοντας την πρακτική του Γουάνσκι. Λίγο τον απασχόλησε η δήλωση του δημοτικού συμβούλου όμως, διότι οι βλάβες είχαν επιδιορθωθεί.

Image 1

Image 2

Image 3

Image 5

Image 6

Image 8

Image 9

Image 10

Image 11

Image 12

Image 13

Image 1

Image 2

Πηγή: boredpanda

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.