ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα καλύτερα μπαρ... των ταξιδιωτών

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένας άνθρωπος τρέχει με τα εισιτήρια στο χέρι προκειμένου να προλάβει την πτήση του. Άλλοι περιμένουν στην ουρά για να επιβιβαστούν, ενώ λίγο πιο πέρα κάποιοι ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες... Αυτή είναι μια συνηθισμένη εικόνα που κανείς θα αντικρίσει σε ένα αεροδρόμιο. Αν όμως υπήρχαν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα προσφέρονταν για λίγη χαλάρωση πριν το μεγάλο ταξίδι, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Επιλέγοντας τα καλύτερα μπαρ γνωστών αεροδρομίων, η Telegraph παρέχει συμβουλές για στιγμές ξεγνοιασιάς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Image 1

Beer Garden, Munich Airport

Τα ψηλά δέντρα θα σας δροσίζουν, όσο εσείς απολαμβάνετε την κρύα σας μπίρα λίγο πριν ταξιδέψετε. Το περιβάλλον είναι τόσο όμορφο που δύσκολα θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Η γυάλινη οροφή του, τα φυτά και η μεγάλη λίμνη που υπάρχει στο κέντρο σας κάνουν να νομίζετε πως βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο πάρκο και όχι στο εσωτερικό ενός αεροδρομίου. Από το Μάιο, στο μπαρ του αεροδρομίου, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά και άλλα ψυχαγωγικά θεάματα.

Image 2

Runway 34, Zürich Airport

Κρατήστε λίγη από την ενέργεια σας πριν το ταξίδι, έτσι ώστε να την ξοδέψετε στο πολυτελές εστιατόριο του αεροδρομίου Zürich Airport. Το μέγεθος του είναι τόσο μεγάλο που στεγάζεται σε ξεχωριστό χώρο και υπόστεγο. Όταν το επισκεφτείτε, απολαύστε το ποτό σας, παρατηρώντας τα αεροπλάνα να απογειώνονται. Στη συνέχεια, μπορείτε να καπνίσετε ένα από τα ιδιαίτερα πούρα που πωλούνται στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για καπνιστές.

Image 3

Pool Bar, Singapore Changi Airport

Αν βρεθείτε στο Singapore Changi Airport, μην πακετάρετε το μαγιό σας. Κι αυτό γιατί μπορείτε να κλέψετε χρόνο και να βουτήξετε στην πολυτελή πισίνα του μεγάλου χώρου, ή να απολαύσετε το χλιαρό νερό του τζακούζι, βλέποντας τα αεροπλάνα να πετούν. Η πισίνα αποτελεί μέρος του Ambassador Transit Hotel, ενώ κοστίζει γύρω στα 14 δολάρια για μια βουτιά. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση των ντους, της πετσέτας, αλλά και ενός ποτού στο ειδικά διαμορφωμένο μπαρ.

Image 4

City Bar and Grill, London City Airport

Το νόστιμο φαγητό πρέπει να συνδυάζεται και με εξαιρετικό κρασί. Στο City Bar and Grill θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τόσο τις παραδοσιακές γεύσεις οίνου, όσο και τα νέα brands που κυκλοφορούν στην αγορά. Το κρασί σερβίρεται από έναν σερβιτόρο αποκλειστικά γι’ αυτή τη δουλειά. Αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε και όχι να πιείτε πολύ, μπορείτε να επιλέξετε ένα ποτήρι και όχι να πάρετε ολόκληρο το μπουκάλι. Στο μπαρ μπορείτε συν τοις άλλοις, να βρείτε εξαιρετικές παραδοσιακές μπίρες.

Image 5

CRÚ Food and Wine Bar, Denver International Airport

Μια επίσκεψη στο CRÚ Food and Wine Bar αναμφισβήτητα προσφέρει μια διαφορετική φινέτσα στην κάθε προσωπικότητα. Στο μπαρ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία περισσότερων από 300 κρασιών και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. Το έμπειρο προσωπικό θα σας συμβουλέψει με τον καλύτερο τρόπο και θα σας οδηγήσει στη σωστή επιλογή. Όσοι το έχουν επισκεφτεί, συνιστούν να μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε ένα Mer Soleil του 2012

Image 6

Tootsies Orchid Lounge, Nashville International Airport

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Nashville θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε την παραδοσιακή μουσική του τόπου, πίνοντας παράλληλα το ποτό σας. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε τις τοπικές μπίρες που θα σας προτείνει το προσωπικό, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες. Η ιστορία του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι σημαντική, αν σκεφτεί κανείς πως κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, είχαν τραγουδήσει στη σκηνή του διάσημοι σταρ

Image 7

Deep Blue Sushi, John F. Kennedy International Airport

Το Deep Blue είναι ένα μπαρ, το οποίο κατά βάση προσφέρει φρέσκο σούσι και κοκτέιλ ασιατικής έμπνευσης. Αφεθείτε στη γεύση ενός Ginfusion, το οποίο συνδυάζει το τζιν, το τζίντζερ και λίγο χυμό λάιμ.

Image 8

Eyecon, Copenhagen Airport

Στο Eyecon μπαρ μπορείτε να γευτείτε πρωτότυπα σκανδιναβικά πιάτα, ποικιλία μπίρας, δροσερά κοκτέιλ και φυσικά το παραδοσιακό ποτό, aquavit

Image 9

Centre Bar, Zürich Airport

Το Centre Bar στο παρελθόν κατέκτησε τον τίτλο του μπαρ της χρονιάς, ενώ φημίζεται για το γευστικό χαβιάρι που προσφέρει. Την ίδια στιγμή, σερβίρει τον καλύτερο ελβετικό σολομό μαζί με τις καλύτερες σαμπάνιες και τα πιο γευστικά κρασιά.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman