ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5 tips για να χάσετε την «παρθενιά» σας με τα πούρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Το καλό πούρο είναι συνυφασμένο με τον κόσμο των ηγετών όπως του Κάστρο, του Τσε Γκεβάρα,του Τσώρτσιλ , αλλά και των business και την επιτυχία. Αφού διεθνώς επιτυχημένοι μεγαλοεπιχειρηματίες, χρηματιστές, τραπεζίτες και διάφοροι άλλοι, τα απολαμβάνουν συντροφιά με ένα καλό ουίσκι ή μπράντι κλπ.

cig2

Ένα πούρο, λοιπόν, μπορεί να είναι το απόλυτο «εργαλείο» του στυλ και της χαλάρωσης για ένα απαιτητικό τζέντλεμαν/businessman , αλλά κάνοντας μαζί του την παρθενική σας συνάντηση ίσως πολλά να πάνε στραβά. Ένας  εμπειρογνώμονας για τα «φίνα» πράγματα στη ζωή, και  πρώην διευθυντής του JJ Fox, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία πούρων, είναι το καλύτερο πρόσωπο για να σας συμβουλέψει για το πώς να προσεγγίσετε αυτό το δύσκολο θέμα στην πρώτη σας επαφή:

jfk

1. Μη βιάζεσθε

Προκειμένου να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο το πούρο σας θα πρέπει να μη βιάζεσθε να το απολαύσετε. Αν ξεκινήσετε γρήγορα και απερίσκεπτα, ρουφώντας  δυνατά και ξεφυσώντας μακριά, τότε σπαταλάτε το χρόνο σας καθώς και το πούρο. Ανάλογα με το μήκος του πούρου, χρειάζονται για να το καπνίσετε  45 λεπτά ή και περισσότερο, αρκεί να έχετε υπομονή και να μη το παρακάνετε.

cig3

2. Μην ασχοληθείτε με τη μάρκα

Για την πρώτη σας φορά ασχοληθείτε με τα βασικά, τα οποία έχουν μεγάλη  σημασία. Μη βιαστείτε και επιμείνετε να καπνίσετε μόνο το πιο ακριβό και δυσεύρετο πούρο, αυτό αφήστε το γι’ αργότερα. Την πρώτη φορά εξοικειωθείτε με τη γεύση, την ποιότητα και το κάψιμο του πούρου, που είναι πιο σημαντικά από τον τύπο της μάρκας . Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καπνίσετε τα φτηνά, αλλά βρείτε σιγά το δρόμο σας για τα πιο ακριβά και διάσημα διαθέσιμα πούρα.

jack

3. Μάθετε τι είναι σωστό για σας

Τα πούρα είναι μια έκφραση της προσωπικότητας. Τα πούρα που καπνίζετε και ο τρόπος που τα καπνίζετε είναι το προϊόν ενός ταξιδιού που ξεκινά από  τη στιγμή που θα ανάψετε το πούρο σας. Παρά το γεγονός ότι αυτό το λέει ένας εμπειρογνώμονας, οι συμβουλές του σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να καπνίζετε πούρα είναι εντελώς υποκειμενικές. Είτε πρόκειται να συνηθίσετε να δαγκώνετε το πούρο σας, είτε να το μασάτε στην άκρη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πρώτες συμβουλές για να αναπτύξετε μικρές συνήθειες και εκκεντρικότητες που θα κάνουν αυτά τα ρολά των φύλλων του καπνού -και εσάς που θα τα καπνίζετε- ξεχωριστούς.

cig1

4. Να είστε τολμηροί

Ο κόσμος των πούρων είναι σαν μια ζούγκλα. Αν δεν την εξερευνήσετε θα απομονώσετε τον εαυτό σας από τη χαρά και την απόλαυση που μπορεί να σας δώσει. Δεν υπάρχουν δύο ίδια πούρα, έτσι όπως τίποτα άλλο δεν είναι το ίδιο, δεχτείτε την πρόκληση και ξεπεράστε τα όριά σας. Είτε πρόκειται για ένα ταπεινό Δομινικανό πούρο ή για ένα Κουβανέζικο αριστούργημα, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία στη γεύση και τον καπνό.

steeve

5. Να έχετε ανοικτό μυαλό

Να συνηθίσετε μόνο αυτό με το οποίο αισθάνεστε άνετοι, διαφορετικά θα αποτύχετε. Τα πούρα είναι ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία οι απόψεις είναι απολύτως προσωπικές. Η απόλαυση της γεύσης και της υφής διαφέρουν από άτομο σε άτομο και δεν υπάρχουν δύο ειδικοί να συμφωνούν στο ίδιο πράγμα. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman