ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτό το επάγγελμα οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία

Tweet
Share
Tweet
Share

Είμαστε αρκετά σοφοί για να γνωρίζουμεπως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον ή κάποια στην απιστία.

Η απόρριψη, η αδιαφορία, η προσέγγιση από ένα άλλο άτομο ή ακόμα και η εκδίκηση είναι μερικοί από αυτούς.

Παρ' όλα αυτά, όμως και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και επαγγέλματα μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους στο να απατήσουν πιο εύκολα τον/τη σύντροφό τους.

Το Illicit Encounters, μία ιστοσελίδα γνωριμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποίησε έρευνα και εξέτασε τα προφίλ πάνω από 10.000 παντρεμένων.

Τα ευρήματα της έρευνας έδειξαν ότι περίπου το 20% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι ένιωθαν μοναξιά στο γάμο τους, ενώ το 27% των γυναικών περιέγραψαν τον εαυτό τους ως ασέξουαλ, υπονοώντας μία ανεπαρκή σεξουαλική ζωή.



Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο εύρημα της έρευνας αφορούσε την επαγγελματική ιδιότητα που έχουν οι γυναίκες που επιλέγουν πιο συχνά να απατήσουν.

Αυτή δεν αφορά σίγουρα ούτε γυναίκες δημοσιογράφους, ούτε ηθοποιούς, ούτε δικηγόρους, ούτε μπαργούμαν, όπως έχουμε δει κατά καιρούς σε διάφορα άρθρα.

Οι νοικοκυρές είναι το πιο δημοφιλές επάγγελμα για τις γυναίκες που είχαν τη μεγαλύτερη τάση στο να απατήσουν το σύντροφό τους.

Οι νοικοκυρές, είναι αυτές που δήλωσαν περισσότερο παραμελημένες και«μόνες» γεγονός που τις οδήγησε στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου.

Ο πιο κοινός λόγος για τις γυναίκες που απατούν τους συντρόφους τους είναι επειδή νιώθουν μοναξιά και μία έλλειψη ικανοποίησης από το γάμο τους.

Τα συναισθήματα παραμέλησης και μοναξιάς είναι πιο συχνά στις γυναίκες που ασχολούνται με το νοικοκυριό του σπιτιού. 

Ποιοι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία

Στους αντίποδες, για τους άντρες, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Οι ψηλοί, πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, επειδή θέλουν να ικανοποιήσουν το «εγώ» τους αλλά και την αλαζονεία τους.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, Christian Grant, αναφέρει:

«Οι ψηλοί, πλούσιοι, έξυπνοι - αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν όλα ή τουλάχιστον, νομίζουν ότι μπορούν να τα έχουν όλα.

Θέλουν να έχουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη, και αυτό περιλαμβάνει την ύπαρξη τόσων σχέσεων όσο κρίνουν ότι είναι κατάλληλες.

Για να μην αναφέρουμε ότι ως έξυπνοι, πλούσιοι και ψηλοί άντρες, είναι πιο πιθανό να προσελκύετε τη γυναικεία προσοχή, είτε σας αρέσει είτε όχι, η οποία χρησιμεύει μόνο και μόνο για να τροφοδοτήσει το "εγώ" σας και να σας κάνει να θεωρείτε αυτή την κατάσταση ως μια εύλογη επιλογή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman