ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συγγνώμη... Λάθος πρόσωπο μέσα στο φέρετρο

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Val-Jean McDonald, μητέρα οκτώ παιδιών και γιαγιά περισσότερων από είκοσι εγγονών, πέθανε στα 81 της χρόνια έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Στην κηδεία της έσπευσε να την τιμήσει πλήθος κόσμου, ακόμα και άνθρωποι που δεν τη γνώριζαν προσωπικά αλλά ήταν φίλοι των γιων της.

Συγγενείς και οικείοι στέκονταν πάνω από το φέρετρό της για να την χαιρετίσουν για τελευταία φορά. Φορούσε την αγαπημένή της ροζ μπλούζα και τα πιο πολυτελή της κοσμήματα. «Γιατί έκοψαν τα μαλλιά της;», αναρωτήθηκε ο 57χρονος γιος της, Errol, όταν έσκυψε να τη φιλήσει, χωρίς να μελετήσει το ζήτημα περαιτέρω. Πολλές φορές όμως τα παιδιά βλέπουν πιο καθαρά από τους μεγάλους.

Κάποια στιγμή μια από τις εγγονές της, πήγε στον μπαμπά της και τραβώντας του το χέρι, του είπε: «Μπαμπά δεν είναι η γιαγιά μέσα στο φέρετρο». Την ίδια επισήμανση έκανε κι άλλο ένα εγγόνι, λίγη ώρα μετά. Τα αδέρφια McDonald εξηγούν πως τους ξένισε το γεγονός πως η γυναίκα στο φέρετρο δεν τους θύμιζε ακριβώς τη μητέρα τους, ωστόσο η πολύμηνη παροχή οξυγόνου από τον αναπνευστήρα και η ταλαιπωρία που είχε υποστεί η ίδια ίσως να είχαν αλλάξει την εξωτερική της όψη. Η γυναίκα που θα κηδευόταν δεν ήταν η μητέρα τους και το λάθος προκάλεσε τεράστια αναταραχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman