ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα ταρό, είδε τον δολοφόνο

Tweet
Share
Tweet
Share

Η 56χρονη Jayne Braiden έριξε τις κάρτες ταρό στον άντρα που είχε απέναντί της και εκείνος ξέσπασε σε λυγμούς...Όταν κατάφερε να συννενοηθεί μαζί του, της αποκάλυψε ότι μόλις είχε δολοφονήσει το συγκάτοικό του!

Η Braiden δέχθηκε στο γραφείο της την επίσκεψη του Star Randel-Hanson, επίσης 56 ετών, που πήγε για να μάθει το μέλλον του.

Όταν η 56χρονη έριξε τα ταρό στον πελάτη της εμφανίστηκαν οι κάρτες του θανάτου, του διαβόλου και της δικαιοσύνης. Τότε, η χαρτορίχτρα εξήγησε στον πελάτη της ότι αυτά σημαίνουν «πως κάτι κακό έχει συμβεί» και τον ρώτησε αν θέλει να της μιλήσει για το πρόβλημά του. Ο άντρας ξέσπασε σε λυγμούς και της αποκάλυψε ότι πριν δέκα μέρες είχε μαχαιρώσει θανάσιμα τον συγκάτοικό του, όταν εκείνος του έκανε «σεξουαλικές προτάσεις».

Ο Hanson ανέφερε στην 56χρονη ότι ο συγκάτοικός του, του είχε κάνει παρόμοιες προτάσεις και στο παρελθόν, αλλά την ημέρα του φόνου έγινε εξαιρετικά πιεστικός, με αποτέλεσμα εκείνος να τον δολοφονήσει χωρίς στην πραγματικότητα να είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο.


Η χαρτορίχτρα φάνηκε ψύχραιμη, του προσέφερε νερό και του είπε ότι θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία. Το παράδοξο είναι ότι οι αστυνομικοί έκαναν μία ώρα να φτάσουν στο σημείο για να συλλάβουν τον δολοφόνο, αφού αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για φάρσα.

Τελικά, δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το γραφείο της Jayne Braiden και συνέλαβαν τον δολοφόνο. Όταν η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του 56χρονου άντρα ανακάλυψε στο δάπεδο της κουζίνας το πτώμα του θύματος και δίπλα του το μαχαίρι του φόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman