ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το γλείφεις και περνά το Hangover!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η είδηση έκανε τους πότες ολόκληρου του πλανήτη να ριγήσουν για μια στιγμή με ενδιαφέρον. Τη λύση στο πρόβλημα του hangover φαίνεται πως βρήκε η Νότια Κορέα προτείνοντας ένα ειδικό παγωτό, το οποίο φαίνεται πως καταπολεμά τις συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Το παγωτό με το όνομα «Gyeondyo-bar», το οποίο σημαίνει «κράτα γερά», είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει ως αποκλειστικό κοινό όσους υποφέρουν από τις επιπτώσεις του ποτού.

Διατίθεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και έχει ήδη κερδίσει την αγορά, με τους κατοίκους της Νότιας Κορέας να καταναλώνουν το περισσότερο αλκοόλ κατά κεφαλήν στην Ασία, λέει με το Reuters.

photo763425

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία παραγωγής, πρόκειται για το πρώτο παγωτό που νικά το hangover, χρησιμοποιώντας μία κορεατική συνταγή του 17ου αιώνα και έχει γεύση γκρέιπφρουτ.

Μάλιστα, οι διάφορες θεραπείες για το hangover είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, με τα κέρδη των αντίστοιχων εταιρειών που τις διαθέτουν να ξεπερνούν τα 126 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και όπως φαίνεται, το νέο παγωτό αναμένεται να γίνει η νέα αγαπημένη «θεραπεία» των Νοτιοκορεατών.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.