ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15 apps που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας!

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι παρακάτω εφαρμογές φιλοδοξούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας. Δείτε τις αναλυτικά.

Boomerang (Android/IOS) 

Το Boomerang είναι ένα plugin για το Gmail, το Outlook και το Android που σας επιτρέπει να απορρίπτετε προσωρινά τα μηνύματα από τα εισερχόμενά σας και να επανεμφανίζονται σε λίγες ώρες ή ημέρες όταν είστε σε καλύτερη θέση να τα αντιμετωπίσετε.

Doodle (Android/IOS)

Ένας χρήσιμος ιστότοπος και εφαρμογή που βοηθάει στον προγραμματισμό συναντήσεων και εκδηλώσεων. Η ιδέα είναι πάρα πολύ απλή: ορίστε μια λίστα πιθανών ημερομηνιών και ωρών και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι επιλέγουν ότι τους εξυπηρετεί καλύτερα.

FocusList (macOS, IOS)

Το FocusList για iOS και macOS, πρόκειται για μια λίστα εργασιών που σας βοηθά να σχεδιάσετε την ημέρα σας, διαιρώντας την σε μια σειρά χρονομετρημένων εργασιών.

FocusWriter (MacOS)

Το FocusWriter είναι ένας βασικός επεξεργαστής κειμένου για τα Windows, macOS και Linux που κρατάει το περισπασμό στο ελάχιστο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας.

Genius Scan (Android,IOS)

Το Genius Scan μετατρέπει τη συσκευή σας σε έναν προσωπικό σαρωτή εγγράφων. Την επόμενη φορά πουβρεθεί μπροστά σας ένα σημαντικό έγγραφο, απλώς κάντε κλικ με την κάμερα σας και το Genius Scan θα το μετατρέψει σε αρχείο PDF υψηλής ποιότητας για εύκολη αρχειοθέτηση.

Inbox του Gmail (Android/IOS)

Το Inbox έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του Gmail σας. Οι σύνδεσμοι, τα συνημμένα και τα βασικά κομμάτια των πληροφοριών εξάγονται αυτόματα από τα εισερχόμενα μηνύματα και αφού επεξεργαστείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό αρχειοθετείται αυτόματα.

Grammarly (Chrome/Firefox)

Το Grammarly είναι ένα plugin για το Chrome και τον Firefox που επισημαίνει αυτόματα τα γραμματικά λάθη και προτείνει διορθώσεις κατά την πληκτρολόγηση. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε έγγραφα για ανάλυση και να λάβετε συμβουλές για να βελτιώσετε τη γραμματική τους.

join.me (Android/IOS)

Μείνετε συνδεδεμένοι παντού με join.me. Μπορείτε να κανονίσετε συνεδριάσεις και να δείτε και να ακούσετε τα πάντα σε πραγματικό χρόνο.

oTranscribe (Chrome)

Ο ιστότοπος oTranscribe σάς επιτρέπει να πληκτρολογείτε όπως ακούτε, με συντομεύσεις για να επιβραδύνετε ή να κάνετε παύση του ήχου. Λειτουργεί με βίντεο από το YouTube καθώς και αρχεία MP3 και WAV, ενώ τίποτα δεν μεταφορτώνεται στο cloud και επομένως το απόρρητο σας παραμένει ασφαλές.

Papier (Chrome)

Το Papier είναι μια επέκταση του Chrome που αντικαθιστά την προεπιλεγμένη σελίδα "Νέα καρτέλα" με ένα διαδραστικό σημειωματάριο. Απλά κάντε κλικ και πληκτρολογήστε για να κρατήσετε σημειώσεις ή να επικολλήσετε ενδιαφέρουσες συνδέσεις

RescueTime (Android, macOS, Linux, Windows)

Το RescueTime εκτελείται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί τις εφαρμογές και τους ιστότοπους που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές για να ανακαλύψετε πού πηγαίνει ο χρόνος σας και να ορίσετε στόχους παραγωγικότητας, όπως το να δαπανάτε λιγότερο από μία ώρα την ημέρα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Shyft (IOS)

Το Shyft είναι ένα εργαλείο μόνο για το iOS που αφορά την ισορροπία μεταξύ εργασίας / ζωής. Διατηρεί δύο ξεχωριστές λίστες εργασιών - μία για επαγγελματικά και μία για προσωπικά.

Slack (Android/IOS)

Το Slack είναι ένα σύστημα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και ανταλλαγής αρχείων που μετατρέπει τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται οι ομάδες. Τα μηνύματα και τα αρχεία μπορούν να ανταλλάσσονται μέσω της ιστοσελίδας Slack ή μέσω εφαρμογών κατόπιν παραγγελίας για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες για υπολογιστές και κινητά.

Todoist (Android/IOS)

Με το Todoist μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες και υποεργασίες, να επισυνάψετε ετικέτες προτεραιότητας, να τις μοιραστείτε και να τις συζητήσετε με φίλους και συναδέλφους και να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις.

Trello (Android/IOS)

Οι εργασίες απεικονίζονται ως "κάρτες", οι οποίες μπορούν να ομαδοποιηθούν σε "πίνακες" και να ανατεθούν σε άτομα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιος εργάζεται σε τι.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman