ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9 λάθη που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Δεν γεννιόμαστε γνωρίζοντας τα πάντα στον κόσμο, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και το σεξ. Ας το παραδεχτούμε: την πρώτη φορά που κάνουμε σεξ μπορεί να ήμαστε ... κάπως αμήχανοι, τουλάχιστον. Αυτή η πρώτη αμηχανία είναι επίσης πιθανό να συμβεί με κάθε νέο σύντροφο, επειδή και οι δύο μόλις γνωρίζετε τι θέλει ο άλλος. Ωστόσο, τα λάθη είναι ευκαιρίες για μάθηση, οπότε αν γνωρίζετε ήδη ότι κάτι δεν λειτούργησε, μάθετε από αυτό και μην το κάνετε ξανά για να κάνετε την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα. Έχουν ήδη γραφτεί πολλά για τα λάθη που τείνουν να κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι, τώρα είναι η σειρά των ανδρών. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόσαστε για τίποτα. 

Δεν γεννιόμαστε γνωρίζοντας τα πάντα στον κόσμο, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και το σεξ. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε σεξ με γυναίκες ή άντρες  ή και τα δύο, αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά λάθη που οι άντρες τείνουν να κάνουν στο κρεβάτι:

  1. Υποθέτετε ότι ξέρετε τι αρέσει στο σύντροφο σας

Το σεξ είναι μια εμπειρία που τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας θα πρέπει να απολαύσετε. Έτσι, με το σεξ, όπως και τη ζωή γενικά, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να υποθέσετε ότι γνωρίζετε τι σας αρέσει και τι αρέσει στο σύντροφό  σας. Η προσοχή στη γλώσσα του σώματος του συντρόφου σας είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε αν του αρέσει  κάτι ή όχι. Ωστόσο, η αλάνθαστη μέθοδος που πρέπει να γνωρίζετε είναι να τους ρωτήσετε. Απλούστατο. Δεν χρειάζεται να το κάνετε κάθε δύο λεπτά, αλλά η ερώτηση σε μια συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη και για τους δυο σας.

  1. Εστιάζετε μόνο στη σωματική διέγερση

Το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το να αφήνεστε σε φυσικά ένστικτα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε στον σύντροφο σας πόσο τον αγαπάτε και τον επιθυμείτε. Η φυσική ευχαρίστηση του σεξ είναι αναμφισβήτητη, αλλά γιατί να μην καταστεί μια στιγμή για να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας; Απολαύστε το σώμα σας. Φροντίστε, αγκαλιάστε και φιλήστε τον σύντροφό σας. Πάρτε το χρόνο σας και να κάνετε την εμπειρία του σεξ, όχι μόνο σωματικά ευχάριστη, αλλά και μια ευκαιρία για να δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας.

  1. Είστε πολύ τραχύς

Ίσως να είστε τραχύς, και αυτό είναι εντάξει, αλλά ακόμα και η πιο συνηθισμένη πράξη στο σεξ έχει τα όριά της. Για παράδειγμα, αν έχετε σεξουαλική επαφή με τα γεννητικά όργανα είναι μια από τις ζώνες όπου η υπερβολικός τραυματισμός είναι στην πραγματικότητα μια κακή ιδέα, επειδή είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές. Έτσι, κάντε τους μια χάρη, και αφήστε το άγριο τράβηγμα, τρίψιμο ή στρίψιμο.

  1. Εστιάζετε μόνο στην επίτευξη οργασμού

Εάν ανησυχείτε μόνο για την τόνωση και την επίτευξη ενός οργασμού, πρώτον, δεν θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, και δεύτερον, το άγχος και η πίεση θα γίνει πιθανώς ένα μεγάλο turnoff, που θα σας αποσπούν την προσοχή. Να απολαύσετε την κάθε  στιγμή και, θα έρθει και η απόλαυση του οργασμού .

  1. Σταματάτε τον σύντροφο σας μόλις τελειώσετε

Σε ένα ιδανικό σενάριο, εσείς και ο σύντροφός σας θα τελειώσετε ταυτόχρονα. Ωστόσο, επειδή αυτό το είδος συγχρονισμού είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ένα κοινό (και ενοχλητικό) λάθος που κάνουν πολλοί, είναι να πιστεύουν ότι το σεξ τελειώνει όταν ο ένας έχει οργασμό. Απλά φανταστείτε το αντίστροφο. Πώς θα αισθάνεστε αν εκεί που απολαμβάνετε το σεξ, ξαφνικά ο σύντροφος σας σταματήσει, επειδή έχει ήδη τελειώσει; Απαράδεκτο, δεν νομίζετε;

  1. Κάνετε πάντα την ίδια πράγματα (ρουτίνα)

Ίσως μετά από κάποια λάθη και διάφορες δοκιμές, να βρείτε τελικά αυτό που αρέσει και ικανοποιεί.εσάς και τον σύντροφος. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, αν χρησιμοποιείτε πάντα αυτή την ρουτίνα  ξανά και ξανά κάθε φορά που κάνετε σεξ, και οι δυο σας πιθανότατα θα αρχίσετε να βαριέστε λίγο. Είναι σαν να τρώτε σοκολάτα: όσο κι αν την αγαπάτε, αν τη φάτε κάθε μέρα, θα το αρρωστήσετε. Γιατί να μην δοκιμάσετε άλλα πράγματα; Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας με τον σύντροφό σας και ακούστε τις δικές του ώστε να μπορείτε να δείτε αν ταιριάζουν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά παιχνίδια στη συνταγή.  Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε που θα λειτουργήσει σαν «καρύκευμα» στη σεξουαλική σας ζωή.

  1. Παραβλέπετε τα προκαταρκτικά

Μια παραλλαγή αυτού του λάθους είναι να ξοδεύεις τόσο λίγο χρόνο για την ερωτική πρ'αξη που δεν μετράει καν. Αυτό συμβαίνει πολύ εξαιτίας της βιασύνης σας να φτάσετε στην διείσδυση και να φτάσετε σε έναν οργασμό. Αλλά τα προκαταρκτικά βοηθούν  πολύ να φτιάξετε τη διάθεση σάς και του σύντροφου σας. Τελικά, μπορεί επίσης να είναι ένα στάδιο δέσμευσης και ευχαρίστησης κάτι, πέρα ​​από τη διείσδυση.

  1. Είστε πολύ ήσυχοι

Εάν ο σύντροφός σας ήθελε να κάνει σεξ με μια σιωπηρή, άκαμπτη μάζα που δεν κάνει τίποτα, θα μπορούσε εύκολα να αγοράσει μια κούκλα ή ένα παιχνίδι. Δεν λέω ότι πρέπει να μιλάτε στο αυτί τους ενώ κάνετε σεξ, αλλά, ένας ψίθυρος ή ακόμα και κάποια καλή βρώμικη συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την εμπειρία πιο δυναμική. Επίσης, επιτρέπει στον σύντροφο σας να γνωρίζει ότι απολαμβάνετε τη στιγμή, γιατί ακριβώς όπως εσείς, έτσι κι αυτός ίσως να αναρωτιέται αν είστε ικανοποιημένοι μαζί του.

  1. Δεν δίνετε σημασία στην υγιεινή σας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ίσως να κυριαρχεί σε όλα τα σημεία που ανέφερα πριν, είναι, αν δεν είστε καθαροί. Ένα ιδρωμένο σώμα μπορεί να φαίνεται σέξι, αλλά η μυρωδιά σίγουρα θα σκοτώσει τη διάθεση. Για να το λύσετε αυτό, είναι καλύτερο να κάνετε ένα μπάνιο ή ένα ντους πριν βρεθείτε με τον σύντροφο σας.

Το κλειδί, είναι να είστε καθαροί πριν κάνετε σεξ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman