ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι γυναίκες προτιμούν άνδρες με μεγαλύτερο πέος για one-night-stand…

Tweet
Share
Tweet
Share

Αυτό προκύπτει από την πιο περίεργη μελέτη στην ιστορία των ερευνών, με τίτλο «Προτιμήσεις των γυναικών για το μέγεθος πέους», όπου σε 75 γυναίκες εδόθησαν 33 διαφορετικά 3D, μοντέλα πέη και τους ζητήθηκε να διαλέξουν το αγαπημένο τους. Για μια one-time φάση, οι γυναίκες επέλεξαν τα πέη κατά μέσο όρο 6,4 ίντσες. Όταν ρωτήθηκαν για το προτιμώμενο μέγεθος του πέους σε έναν μακροπρόθεσμο -εταίρο, η μέση απάντηση ήταν 4.8 ίντσες. 

Αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να είναι επειδή οι γυναίκες αποδίδουν μεγαλύτερη αξία στην  νοημοσύνη, και λιγότερο στην ελκυστικότητα, για μακροπρόθεσμους εταίρους, και το μέγεθος του πέους συσχετίζεται με τα επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ελκυστικότητα του άνδρα.

Το μέσο ερεθισμένο κάθετο πέος είναι 5,2 ίντσες, σύμφωνα με τη μελέτη. Και δεν είναι άσχημα νέα για όλους:

Για τα αρσενικά με ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί αυτό να είναι ένα πλεονέκτημα όταν επιδιώκουν βραχυπρόθεσμα γυναίκες συντρόφους.

Όμως, η μελέτη αναφέρει επίσης ότι οι γυναίκες «ενδιαφέρονται περισσότερο για άνδρες που έχουν κάνει περιτομή».

Οι ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, δήλωσαν ότι, είναι η πρώτη φορά που οι σεξουαλικές προτιμήσεις των γυναικών δοκιμάζονται σε 3D μοντέλα, αντί σε 2D εικόνες.

Πηγή: independent 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman