ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες σε μια γυναίκα

Tweet
Share
Tweet
Share

Όσο κι αν είναι αγαπημένο θέμα στις ανδροπαρέες, συνήθως οι συζητήσεις αυτές δεν καταλήγουν πουθενά. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που οι άνδρες παρατηρούν σε μια γυναίκα; Τι είναι αυτό που τους τραβά την προσοχή; Ποιο χαρακτηριστικό τους προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση;

Επιχειρώντας να δώσει μια κατά το δυνατόν ακριβή και- γιατί όχι;- επιστημονική απάντηση, το περιοδικό Women's Health πραγματοποίησε διαδικτυακή έρευνα μεταξύ 6.000 ανδρών που ακολουθούν το λογαριασμό στο Twitter του «αδελφού» περιοδικού, Men's Health, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων χαρακτηριστικών: πρόσωπο, πόδια, στήθος και οπίσθια.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το πρόσωπο με ποσοστό 38%, ακολούθησαν σε μικρή απόσταση τα οπίσθια με 34%, το «χάλκινο» πήγε στο στήθος με 18% και τα πόδια ήλθαν τέταρτα και... καταϊδρωμένα με ποσοστό μόλις 10%.

Και μετά, άρχισαν τα... γνωστά, καθώς πολλοί άνδρες, εκτός από την ψήφο τους, άφηναν και σχόλια στο Twitter, μερικά εκ των οποίων ήταν άκρως αστεία: «Ψήφισα το στήθος, τώρα ντρέπομαι», «Όποιος άνδρας ψήφισε πρόσωπο, να ξέρετε, λέει ψέματα», «Όλα εξαρτώνται από το αν η γυναίκα έρχεται ή φεύγει»... και πάει λέγοντας.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman