ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παραλήρημα Γιακουμάτου

Tweet
Share
Tweet
Share

Για κάποιον εξηγήσιμο λόγο που σχετίζεται με το χαμηλό πνευματικό επίπεδο της χώρας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, νέμεται τη φήμη του αθυρόστομου πολιτικού. Προφανώς η χυδαιότητα, όσο περνάνε τα χρόνια εκπλήσσει όλο και λιγότερους

Για μια ακόμα φορά, ο βουλευτής της ΝΔ ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας και του μέτρου, όταν σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 την Παρασκευή, επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανοίκειους χαρακτηρισμούς. Έφθασε μάλιστα σε σημείο να πει ότι παρακαλάει το Θεό να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της που είναι ναυτικός.

«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω «Ω Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;. Για να είναι κοντά της. (…)Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», είπε στο σεξιστικό παραλήρημά του ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακάθεκτος στον ίδιο τόνο που «φέρνει νούμερα» από τους τηλεοπτικούς νομάδες, όπως η πάρτη του, είπε ότι η Πρόεδρος του θυμίζει δασκάλα που κάνει μάθημα σε παιδιά και συνέχισε: «Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω «Παναγία μου δεν μπορώ άλλο. Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα».

Γιατί δεν κάνει κάνει κάτι άλλο, μιας και οι ψηφοφόροι, δεν τον στέλνουν σπίτι του;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman