ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

To Pornhub αναλαμβάνει την... εκγύμναση σας

Tweet
Share
Tweet
Share

Mπορείτε να μετρήσετε τα βήματα και τους παλμούς της καρδιάς σας, ενώ παράλληλα να χάσετε θερμίδες. Η νέα εφαρμογή που παρέχεται από το Pornhub ονομάζεται «BangFit», ενώ παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη μάζα των μυών τους χωρίς να αναγκάζονται να τρέχουν στο γυμναστήριο και να ιδρώνουν για ώρες.

Στην πραγματικότητα οι χρήστες του Bangfit εξασκούνται μέσω του πραγματικού σεξ και ανοίγουν το δρόμο για το σώμα των ονείρων τους. Παρακολουθούν βίντεο και εκτελούν εντολές, οι οποίες ουσιαστικά είναι στάσεις του κάμα σούτρα. Μπορούν επίσης να συγχρονίσουν στην προπόνηση τα τηλέφωνά τους, προκειμένου να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να μετρούν τις θερμίδες που καίνε.

Οι προτάσεις που θα σας κάνει το BangFit είναι πολλές και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν μαζί με το σύντροφό σας, μια ομάδα ατόμων, ενώ υπάρχουν κι αυτές που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνος σας. Οι δημιουργοί του BangFit εξηγούν πως για την εφαρμογή συνομίλησαν με ειδικούς ζητώντας τις συμβουλές τους όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι.

«Το BangFit σχεδιάστηκε έπειτα από εξονυχιστική έρευνα και μελέτη δεκάδων άρθρων, συζήτηση με εμπειρογνώμονες της υγείας και της φυσικής κατάστασης», επισήμαναν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής μιλώντας στον ιστότοπο του mashable.com.

Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα στάδιο, το BangFit σας συγχαίρει και σας δίνει κουράγιο για την επόμενη κίνηση. «Εδώ στο Pornhub εξάλλου γνωρίζουμε πως για τον κάθε άνθρωπο πάντα θα υπάρχει μια συγκεκριμένη ασχολία για την οποία πάντα θα βρίσκει χρόνο κι άλλη μία για την οποία πάντα θα είναι απασχολημένος», τόνισε ο Corey Price, επικεφαλής της εταιρείας.

Στο BangFit προς στιγμήν δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ομοφυλόφιλοι, καθώς δεν παρέχεται κάποια τέτοιου είδους άσκηση. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman